Les den offisielle beskrivelsen

Kommunikasjon majors lage og dele mening for det felles gode.

Bli med på avdelingen vår for å oppdage den sentrale, komplekse rollen for kommunikasjon i samfunnet. Våre studenter lærer å kommunisere effektivt over flere sammenhenger - i samfunnslivet, på tvers av kulturer, på arbeidsplasser og i relasjoner.

Med en grad i kommunikasjon fra Hope, viser du din forpliktelse til etisk, kompetent kommunikasjon.

Uansett hva du velger å gjøre med kommunikasjonsgraden din - og stol på oss, er mulighetene ubegrensede - du får en start på livet utenfor klasserommet ved å delta i en internship, fullføre strenge kursoppgaver, utforske verden gjennom off-campus studere og finne din plass i studentklubber over hele campus.

Grad programmer

Vår avdeling tilbyr en stor og mindre kommunikasjon. Vår grad kombinerer teori og praksis, mens valgfag lar deg skreddersy programmet til dine interesser.

I tråd med Hopes robuste liberal arts tradisjon, forbereder vi våre studenter på et evolusjonerende globalt samfunn og arbeidsplass.

Kommunikasjon majors lærer å skape og dele mening for det felles gode. De fortsetter å utmerke seg på ulike felt, alt fra offentlig til lov. Våre studenter pleier å være nysgjerrige og selvstyrte, så vårt program er utformet for å utstyre deg med varige livsferdigheter som gjelder for en rekke karrierer.

kurs

Å ta kommunikasjonskurs i Hope kan bety at vi jobber tett sammen med fakultetet vårt på et forskningsprosjekt, produserer media i vårt fjernsynsstudio eller utformer en PR-løsning.

Kursene våre legger vekt på ulike typer kommunikasjon:

  • Retorisk
  • Forholdskommunikasjon
  • Mediestudier og produksjon
  • Organisasjonskommunikasjon
  • Global kommunikasjon

Gjennom forskning, erfaringslæring og samfunnsengasjement vil du få en dyp forståelse for hvordan kommunikasjon spiller en integrert rolle i samfunnslivet.

Etter endt utdanning

Kommunikasjon majors nyter et robust og fleksibelt ferdighetssett. Å være rustet til å tenke kritisk, ta avgjørelser etisk og ha en sterk forståelse av forskning og analyse betyr at du kan gå inn i mange jobber et skritt over konkurransen.

Våre nyutdannede går videre til karriere i ulike felt. Mange fortsetter å gå på grunnskole. Hvis du har uteksaminert med en større eller mindre kommunikasjon, vennligst ta kontakt med oss. Vi vil gjerne høre fra deg!

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert July 2, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
34,990 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato