Bachelor i datateknikk

International Telematic University UNINETTUNO

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor i datateknikk

International Telematic University UNINETTUNO

Bachelorstudiet tar sikte på å trene fagfolk som kan delta i analyse, design, implementering og systemledelse innen datavitenskap, automasjon og ledelsesingeniør.

Programmet tar sikte på å tilby et bredt spekter av metodiske og tekniske ferdigheter innen informasjonsingeniør for å skape fagfolk med høy grad av fleksibilitet og tilpasning til markedskrav. Det gir også et solid forberedelse i matematikk og fysikk, og gir dermed de verktøyene og de vitenskapelige metodene som kreves for å nærme seg tekniske problemer på en streng måte.

Målene for kurset er derfor: på den ene siden å gi en solid, generell vitenskapelig og metodologisk forberedelse, og på den annen side å skape en høyt spesialisert profesjonell. Av denne grunn dekkes generelle vitenskapelige og tekniske metodikker nærmere (med sikte på å utvikle metodiske ferdigheter i analyse, modellering og formulering av komplekse ingeniørproblemer), mens flere teknisk avanserte kurs tilbys for å fullføre studentens kompetansepresentasjonsmetoder, tekniske løsninger og anvendelse i bestemte sektorer.

Kjerneplanen gir ikke bare studentene en solid bakgrunn i matematikk og fysikk, men utvikler også overførbare ferdigheter innen datavitenskap, med omfattende opplæring i algoritmanalyse og programmering. På informasjonsteknikkområdet gir modulene et felles fundament i elektronikk, signalanalyse og overføring, modellering og styring av dynamiske systemer og dataarkitektur. Disse kompetansene kompletteres med emner som dekker metodikk for elektrisk kretsanalyse, grunnleggende kunnskaper om økonomi og bedriftsøkonomi og elementer i numerisk analyse.

Hvordan studere

Internettbaserte opplæringsaktiviteter foregår i et nettbasert makroområde som heter Didactic Cyberspace. I Didactic Cyberspace finner trenings- og læringsprosessen sted, og tilgangene er spredd gjennom tilpasset pålogging og passord basert på rollen som spillerne i utdanningsveien: professorer, veiledere og studenter. Leksjoner og online on-demand aktiviteter er tilgjengelig 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasserom og virtuelle klasserom (https://goo.gl/jY26qD).

------

Varighet: 3 studieår

Studiepoeng: 180 studiepoeng

Språk: Engelsk, Italiensk, Arabisk

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk


Sist oppdatert April 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Italia - Rome, Lazio
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Italia - Rome, Lazio
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

Computer Engineering - Big Data

Computer Engineering - Programming and Security

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform