Bachelor i bedriftsøkonomi fra Reinhardt University er utviklet for å jobbe fagfolk fra ulike faglige bakgrunner for å samarbeide og fullføre graden online.

Nye studenter blir akseptert i nettbaserte programmer hver 8. uke. Høst- og vårsemesteret består av seksten uker og er delt inn i to åtte-ukers økter. Sommersemesteret er fjorten uker og er delt inn i to syv ukers økter. Studentene vil ta to timer hver sesjon for totalt fire klasser per semester dersom en student ønsker heltidsstatus.

Den 51-timers BBA Major Program kurs kan fullføres på 16 måneder, forutsatt at studenten har de riktige generelle utdanning og gratis valgfag når du går inn i programmet.

Du vil bli oppnådd med en bedriftsøkonomisk grad fra Reinhardt University!

Vi hører gang på gang fra våre studenter at de har nådd en død i karrieren fordi de mangler en grad. Reinhardt er online grad muligheter kan hjelpe deg å bryte gjennom denne barrieren og fremme din karriere.

Neste program startdato

  • 12. mars 2018
  • 7. mai 2018

Bachelor i næringslivsadministrasjon

Bachelor of Business Administration grad ferdigstillelse programmet har blitt designet for mid-karriere, arbeider fagpersoner, ledere, administratorer, ledere og bedriftseiere / gründere. Kurs i kurset inkluderer forretningsmessige nødvendigheter, næringsliv og samfunn, kommunikasjon og kultur, strategisk markedsføring og kjøperadferd, human resource management, økonomi og prognoser, regnskap og finans, etiske og juridiske problemstillinger, strategisk ledelse og global ledelsesledelse.

Disse 100% online-programmene er utviklet for å jobbe med voksne og beveger deg gjennom et tempo som er designet for noen med en heltidsjobb, men som ønsker å fullføre sin grad i tide. Våre kurs er utviklet og undervist av ledere i næringslivet. Ikke bare gir de deg nåværende teori og praksis, vil du lære av deres virkelige erfaringer.

Program undervist i:
Engelsk
Reinhardt University - Online Programs

Se 3 flere kurs fra Reinhardt University - Online Programs »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato