Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Helseområdet er en av de mest stabile og konsekvent voksende næringene i dag. Det er et stadig økende behov for dyktige helsepersonell med riktig type trening for vellykket forretningsadministrasjon. Det sterke kunnskapsgrunnlaget som tilbys av en avrundet utdanning er viktig for mange arbeidsgivere når de søker etter kandidater. En bachelorgrad i helsevesenet er en fremtredende prestasjon som setter dyktige fagfolk bortsett fra resten av pakken. Med California Intercontinental University akkrediterte studieprogram kan du tjene de ferdighetene du trenger fra fakultetet med mange års praktisk erfaring.

Denne bachelorgraden i vår helseforvaltnings program tilbyr den mest oppdaterte informasjonen og teknikker for å forstå grunnleggende for helsevesenet og medisinske institusjoner. Studentene skal lære prinsippene for statistisk analyse i helsepolitikk og administrasjon, hvordan man tolker studieresultater. Kursene vil også undersøke grunnleggende om medisinsk hjelp, registrering og fakturering i klinisk sammenheng, sammen med IT som det gjelder helsepersonell. Helseforvaltning Organisasjon og oppførsel er basert på en klinisk bedriftsmodell som presenterer faktiske situasjoner og utfordringer for studenten. Disse målrettede kursene gir kandidater den distinkte kompetansen som trengs for å begynne eller fremme en karriere innen helsevesenet.

Karriereutsiktet for helsepersonell er konsekvent positivt. Administrativ karriere i sykehus, klinikker og forskningslaboratorier er i stor etterspørsel, samt karriere innen organisering og planlegging og helsestyring. Helsevesenet selskaper er på utkikk etter topputdannede med sterke lederegenskaper og motivasjonen til å lykkes. Læreplanen for California Intercontinental University program hjelper nyutdannede til å bli svært markedsførbare i et konkurransedyktig karriere landskap.

Programkompetanse og læringsmål

 • Demonstrere riktig bruk av effektiv muntlig og skriftlig kommunikasjon og profesjonelle presentasjoner.
 • Forklar viktigheten av ledelse, organisasjonskultur og menneskelige relasjoner i en helsevesenet.
 • Identifiser og analyser ledelsesmessige og organisatoriske informasjonsbehov og bruk relevant informasjonsteknologi for å bistå i beslutningsprosesser innen et helsemiljø
 • Bruk kvantitative og kvalitative ferdigheter for å løse forretningsproblemer og verdsette verdien av statistiske teknikker og informasjonsteknologier i beslutningsprosesser.
 • Bruk prinsipper for planlegging, organisering og ledende helsetjenester.
 • Forklar viktigheten av integritet og faglig etikk innenfor en helsetjenester.
 • Design, utvikle og implementere strategier som forbedrer markedsføringen av produkter og tjenester.
 • Definer mikro- og makroøkonomi og økonomisk analyse og beslutningstaking
 • Identifiser human resource management praksis og slike atferdsrelaterte problemer som motivasjon og mangfold.

Vekt på kurs

 • HCA 301 Fundamentals of Health Care Systems
 • HCA 315 medisinsk hjelp
 • HCA 337 Statistikk for helsepolitikk og administrasjon
 • HCA 425 Healthcare Management Organisasjon og oppførsel
 • HCS 430 IT for helsepersonell

Kursplan

Bachelor of Business Administration programmet krever ferdigstillelse av 120 enheter av kurs som inkluderer:

Generelle utdanningskurs: 33 enheter / 11 kurs

California Intercontinental University bruker elementer i Intersegmental General Education Transfer Curriculum (IGETC) for å bestemme bredden av kravene til generelle utdanningskurs. Ved å gjøre denne beslutningen kan kurs som er anerkjent av IGETC, og som ikke tilbys av California Intercontinental University , vurderes for frafall av visse generelle utdanningskurs.

Generelle valgfag:

I samsvar med programmet Liberal Education and America's Promise (LEAP) kan studentene demonstrere tverrfaglig kunnskap gjennom overføring av kurs, eller studentene kan også velge å oppfylle enhetsmandatet ved å ta de generelle valgfagskursene eller andre grunnkurs som tilbys av CALUNIVERSITY

Business Foundation Kurs: 72 enheter / 24 kurs

Spesialiseringskurs: 15 enheter / 5 kurs

Opptakskrav

I tillegg til de foreløpige opptakskravene, må en søker for bachelorstudiet sende inn og møte følgende opptakskrav:

 1. Offisielt transkripsjon som viser ferdigstillelsen av et videregående diplom eller GED, (uten arbeid på høyskolenivå). DD 214 dokumenter som viser ferdigstillelse på videregående skole kan godtas som bevis for militære studenter.
 2. Hvis søkeren har fullført noe godkjent innleggsskolearbeid, vil det bli nødvendig med en forseglet kopi av hans / hennes offisielle transkripsjoner (ingen verifikasjon av HS-ferdigstillelse vil være nødvendig i dette tilfellet)
 3. Saksøkerens akademiske rekord må vise et minimumspoeng gjennomsnitt (GPA) på C (2,0 på en skala på 4,0) eller høyere

Avgangskrav

Bachelorgrad er gitt til de som har oppfylt følgende krav:

 1. Fullfør GE, obligatorisk og vekt på kurs i riktig studieplan (eller tilsvarende) og har fullført den minimale nødvendige studietiden for hvert kurs og program
 2. Mød studietidsoppholdskravet for ferdigstillelse og tildeling
 3. Oppnå minst 2,0 Cumulative Grade Point Average (CGPA) for alle kurs tatt på California Intercontinental University
 4. Avklares av all gjeld og andre forpliktelser til California Intercontinental University før gradsprisen
 5. Anbefales for uteksaminering av fakultetet og fagdepartementet
Program undervist i:
Engelsk
California Intercontinental University

Se 18 flere kurs fra California Intercontinental University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Pris
- $ 345 per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato