Bachelor of Arts i Business Administration (BBA) programmet er en profesjonelt fokusert grad designet for å produsere kandidater som besitter den praktiske kunnskapen og tilhørende kritiske tenkning ferdigheter ønsket i dagens konkurransedyktige forretningsverden. Kursene skal forberede studentene på de nyeste faglige utfordringene og mulighetene; slå sammen faglig arbeid med praktiske ferdigheter som lett kan brukes i næringslivet. Studentene vil bli grunnet i studiet av virksomheten gjennom en kjerne pensum av ledelse, informasjonssystemer, markedsføring, økonomi, regnskap, økonomi og forretningsstrategi.

Grad programmer fra Aston American University er primært designet for å betjene utdanning behovene til arbeidende voksne med fleksibilitet og støtte av en moderne nettinstitusjon. BBA-programmet gir kandidatene mulighet til å fokusere på deres lidenskap, påvirke deres fremtid og endre deres verden. Kandidater fra Aston American University Bachelor of Arts i Business Administration programmet forventes å demonstrere kunnskap om:

  • Tverrfaglige fagspesifikasjoner representert i forretningsplanen;
  • Nøkkelbegreper og grunnleggende prinsipper for finansiell og ledelsesmessig regnskapsføring;
  • Grunnleggende begreper og prinsipper for økonomi;
  • Nøkkelbegrep, grunnleggende prinsipper og grunnleggende juridiske og regulatoriske fakta knyttet til bedriftsmiljøet;
  • Historie, teorier, prinsipper og funksjoner i ledelsesprosessen;
  • Nøkkelbegrep og grunnleggende prinsipper for bedriftsfinansiering og investeringer;
  • Nøkkelbegreper og grunnleggende prinsipper for markedsføring og markedsundersøkelser;
  • Internasjonale dimensjoner av det moderne forretningsmiljøet; og
  • Moralsk og etisk beslutningsprosess og ledelse.

Programkrav

Bachelor of Arts i Business Administration programmet
krever 120 fullførte studiepoeng: (40 kurs).

10 Generelle utdannelsesklasser

FDN100

20 Core Classes

BUS305

10 Generelle Valgfrie Klasser

BUS325

Overføring av studiepoeng fra andre skoler

Akademisk studiepoeng opptjent på andre anerkjente institusjoner med bokstavkarakter av en "C" eller bedre, kan overføres til Aston American University studieprogram. Opptakskontoret for Aston American University vil evaluere søkerutskrifter og akademiske poster for å bestemme antall overførbare kreditter som er akseptert.

Overføringskreditter kan gis for faglig opplæring fullført eller konkret bevis på vesentlig profesjonell prestasjon (er), for eksempel tekniske utgaver, store prosjekter fullført eller andre bemerkelsesverdige, veldokumenterte faglige prestasjoner.

Maksimal overføring er 40 studiepoeng.

Akademisk kalender

Aston American University BBA-program tar i gjennomsnitt 18-24 måneder for å fullføre. Studieåret består av fire (4) semester med to til fire (2-4) kurs per semester. Kursene er basert på en fleksibel og selvlærende struktur for å imøtekomme hver elevs forretnings og personlige ansvar.

Eksamen System og kurspass

Studentene må bestå en avsluttende eksamen på slutten av hvert kurs. En minimumspoengsum på 70% på avsluttende eksamen er nødvendig for å kunne bestå kurset.

E-læringssystem

E-læringssystemet er et nettbasert pedagogisk styringssystem med skreddersydde kursmaterialer hvor studenter og forelesere samhandler. Kursmaterialer inkluderer presentasjoner, avlesninger, videoer, oppgaver, spørrekonkurranser og en avsluttende eksamen. Etter innmelding vil et unikt brukernavn og passord bli utstedt for hver student for å få tilgang til e-læringsplattformen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Aston American University »

Sist oppdatert March 14, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
18 - 24 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
7,200 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato