Mange bedrifter er avhengige av nettverksadministratorer for å sikre informasjonssikkerhet, vedlikeholde datanettverk og hjelpe feilsøke problemer som oppstår med datasystemer. I denne kritiske rollen har du direkte innvirkning på hver avdeling og hver ansatt fordi nettverksinfrastrukturen berører alle aspekter av virksomheten. Nettverksadministrasjon bachelorstudiet ved American National University kan hjelpe deg med å forberede seg på å ta på disse utfordringene og konkurrere på mellomnivåstillinger som nettverksingeniører, nettverksadministratorledere eller nettverksanalytikere i bedriften.

Gjennom kursstudier, virkelige læringsscenarier og verdifull eksponering for industristandardverktøy, lærer du å designe og administrere nettverk fokusert på Microsoft® Windows Server 2012. Læreplanen inkluderer planlegging, utforming, konfigurering og feilsøking av Microsoft®-miljøer som strekker seg fra små, lokale nettverk til brede integrerte nettverk. Spesifikke emner inkluderer virtualisering og cloud computing teknologier, enhetlig kommunikasjon og samarbeidstjenester, Linux og web server administrasjon, og arkitekturer for sikkerhets og trådløse nettverk. Fordi våre kurs er modellert på profesjonelle sertifiseringsstandarder, kan du få den lærerike bakgrunnen for å hjelpe deg med å forberede Microsoft®, Cisco®, CompTIA-sertifiseringseksamen mens du tjener din grad.

STEM Program

Som STEM-program (Vitenskap, Teknologi, Ingeniørfag og Matematikk) kan kandidater som er internasjonale studenter, kvalifisere seg til en ekstra 24-måneders OPT (valgfri praktisk trening) forlengelse.

Din lærerfaring

Nettverksadministrasjon bachelorstudiet er ment for studenter som ønsker å få opplæring i de store områdene av nettverksoperasjoner og administrasjon, som kan omfatte brukerstøtte og feilsøking, infrastrukturkonfigurasjon og vedlikehold og drift av nettverksoperasjoner.

Programmet kombinerer tekniske ferdigheter og kunnskap med fokus på faglige ferdigheter innen områder som ledelse og kommunikasjon. I denne læreplanen lærer du hvordan du:

 • Bruk beste praksis i nettverksoperasjoner og administrasjon.
 • Konfigurer nettverkskomponenter for operasjoner.
 • Program for databasekobling.
 • Feilsøk og reparer nettverksproblemer.
 • Design og implementer et WAN og LAN.
 • Beskriv, implementer og feilsøk nettverksbaserte kommunikasjons- og samarbeidstjenester.

Studentene kan også inngå den progressive utdanningsbanen på forskjellige punkter; noe som betyr at en student kan ha oppnådd en tilknyttet grad ved en annen institusjon og kan overføre til ANU for å fortsette i et voksende antall felt på bachelor- og utdanningsnivåer - i høye etterspørselsområder som nettverksadministrasjon, cybersikkerhet og informasjonsteknologi.

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dags- og kveldsklasser har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
 • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
 • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
 • Alumni-fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus får du tilgang til våre karriere og opplæringskurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 5 flere kurs fra American National University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato