Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du vil utvide ditt hovedfelt for å inkludere både psykologi og sosiologi, tilbyr Mercy College en tverrfaglig major i Behavioral Science .

Spesialiseringer er også tilgjengelige i fellesskapets helse, gerontologi og helsestyring. Programmet gir en kombinasjon av struktur og fleksibilitet med 4 obligatoriske kurs og 8 valgfrie kurs. Ved valg av store valgfag kan en student skreddersy programmet til hans eller hennes spesielle interesser og karriere mål.

Behavioral Science Major er et svært gjennomførbart valg av hoved for overføringsstudenter, da det er mulig at klasser du allerede har tatt vil telle mot enten obligatoriske eller valgfrie kurs. I tillegg tilbyr programmet mange muligheter for karriereutvikling gjennom kredittinntekter internships på en rekke NYC-arbeidsplasser.

Programutfall

Ved slutten av dette programmet skal studentene kunne:

 • Konstruer en sammenhengende forklaring av store teoretiske paradigmer og hovedbegrep i psykologi og sosiologi
 • Identifisere og sammenligne kvantitative og kvalitative metoder, forskningsdesign og grunnleggende statistiske verktøy under sosial forskning
 • Forklar hvordan studiet av sosial klasse, etnisitet, kjønn, alder, rase og religion kan legge til rette for kulturkompetanse som fokuserer på hvordan individet utvikler seg i familien, skolen, arbeidet og samfunnet
 • Bruk psykologiske og sosiologiske prinsipper, teorier og forskning til personlige, kulturelle og organisatoriske situasjoner

Hensikt

Mercy College 's Bachelor of Science program i Behavioral Science er designet for studenter som ønsker å utvide sitt hovedfelt for å inkludere både psykologi og sosiologi.

Behavioral Science Major gir livstidsverdige verdier av nyttig innsikt og informasjon om hvordan individer oppfører seg hjemme, på skolen, på arbeidsplassen og i samfunnet. Dette bidrar til å forberede en student for enhver jobb eller yrke som involverer mennesker i flere innstillinger, inkludert utdanning, menneskelige tjenester, næringsliv, myndigheter og rettshåndhevelse.

Behavioral Science BS Curriculum

 • Generelle liberale kunst og vitenskap
 • Generell utdanningskrav 60 studiepoeng
 • Stor konsentrasjon
 • Behavioral Science 36 studiepoeng
 • Åpne valgfag 24 studiepoeng
Totalt 120 studiepoeng

Studenter som velger hovedkoncentrasjonen i atferdsevitenskap, må fullføre:

 • BHSC 244 sosialpsykologi
 • BHSC 226 Datamaskiner Soc / Behv Sciences
 • BHSC 348 Metodikk Sos / BH Sciences
 • BHSC 426 Classics Soc / Beh Sciences

og

åtte valgfrie kurs valgt under rådgivning fra de største tilbudene i psykologi og / eller sosiologi nummerert 200 og over.

Minst to hovedkurs i psykologi og to hovedkurs i sosiologi må fylles ut i bostedet på Mercy College . BHSC 370 Statistikk for samfunns- og adferdsevitenskap anbefales for studenter som planlegger å gå på grunnskole. BHSC / PSYN / SOCL 399 Internship er anbefalt.

Karrieremuligheter

The Behavioral Science major tilbyr studentene en grundig studie av menneskelig atferd, forbereder deg på en karriere innen utdanning, helsetjenester ledelse, gerontologi eller rådgivning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra Mercy College »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato