Les den offisielle beskrivelsen

Behavioral Science Major med spesialisering i fellesskap helse er utformet for å gi et studieprogram for folk som er interessert i å forbedre helse og velvære for folk i samfunnet. Kredittene i spesialiseringen er en del av de 36 studiepoengene til hovedrollen.

Spesialiseringen fokuserer på hovedpersonen din og gir deg kunnskap og erfaringer som er rettet mot et eventuelt mål om å være en samfunnshelseopplærer. Kredittene i spesialiseringen er en del av de 36 studiepoengene til hovedrollen. Spesialiseringen fokuserer på hovedpersonen din og gir deg kunnskap og erfaringer som er rettet mot et eventuelt mål om å være en samfunnshelseopplærer.

Behavioral Science Major er et svært gjennomførbart valg av hovedmål for overføringsstudenter, da det er mulig at klasser du kanskje allerede har tatt vil telle mot enten obligatoriske eller valgfrie kurs. I tillegg tilbyr programmet mange muligheter for karriereutvikling gjennom kredittinntekter internships på en rekke NYC-arbeidsplasser.

Behavioral Science: Fellesskapssikkerhet Fakta

 • Fleksibel timeplan
 • Undersøk dine spesifikke interesser
 • Erfarne professorer
 • Ulike praktikplasser

Programutfall

Ved slutten av dette programmet skal studentene kunne:

 • Konstruer en sammenhengende forklaring av store teoretiske paradigmer og hovedbegrep i psykologi og sosiologi
 • Identifisere og sammenligne kvantitative og kvalitative metoder, forskningsdesign og grunnleggende statistiske verktøy under sosial forskning
 • Forklar hvordan studiet av sosial klasse, etnisitet, kjønn, alder, rase og religion kan legge til rette for kulturkompetanse som fokuserer på hvordan individet utvikler seg i familien, skolen, arbeidet og samfunnet
 • Bruk psykologiske og sosiologiske prinsipper, teorier og forskning til personlige, kulturelle og organisatoriske situasjoner

Hensikt

Mercy College 's Bachelor of Science program i Behavioral Science er designet for studenter som ønsker å utvide sitt hovedfelt for å inkludere både psykologi og sosiologi. Behavioral Science Major gir livstidsverdige verdier av nyttig innsikt og informasjon
om hvordan individer oppfører seg hjemme, på skolen, på arbeidsplassen og i samfunnet. Dette bidrar til å forberede en student for enhver jobb eller yrke som involverer mennesker, i flere innstillinger, inkludert utdanning, menneskelige tjenester, næringsliv, regjering og rettshåndhevelse.

Mercy College tilbyr en tverrfaglig major i Behavioral Science med en spesialisering i Community Health ideelt for de som er interessert i å forbedre helse og velvære for folk i samfunnet.

Klasser tilbys på Bronx og Dobbs Ferry campus og online. Mercy fakultet består av høyt kvalifiserte og profesjonelle instruktører som bringer mange års praktisk erfaring til klasserommet og er i stand til å forberede deg til å lykkes på arbeidsplassen.

Curriculum

Studenter som velger hovedkonsentrasjon i Behavioral Sciences med en spesialisering i fellesskapets helse, må fullføre.

 • BHSC 244 sosialpsykologi
 • BHSC 226 Datamaskiner Soc / Behv Sciences
 • BHSC 271 Med sosiologi: Helsevesenet Modern
 • BHSC 348 Metodikk Sos / BH Sciences
 • BHSC 426 Classics Soc / Beh Sciences
 • PSYN 232 Helsepsykologi
 • SOCL 308 Helsevesenets organisasjon / ledelse
 • SOCL 366 medisinsk etikk

og

fire valgfrie kurs valgt under rådgivning fra de store tilbudene i psykologi og / eller sosiologi nummerert 200 og over.

Minst to hovedkurs i psykologi og to hovedkurs i sosiologi må fylles ut i bostedet på Mercy College . BHSC 370 Statistikk for samfunns- og adferdsevitenskap anbefales for studenter som planlegger å gå på grunnskole. BHSC / PSYN / SOCL 399 Internship er anbefalt.

Karrieremuligheter

Dette programmet passer for alle som er interessert i å forbedre helsen til enkeltpersoner i samfunnet. Representative karrieremuligheter inkluderer Wellness Coordinator, Health Educator eller Health Program Coordinator.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra Mercy College »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato