Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor økonomi informatikk

The Bachelor i økonomi informatikk (B.Sc.) i fjernundervisning IUBH med sin kombinasjon av økonomi og anvendt informatikk gjør deg ut til eksperter i høy etterspørsel IT-sektoren.

Vår fjernundervisning fleksibelt tilpasses til din hverdag. Vi har ingen begrensninger, fast påmelding eller oppholdssteder. Våre lærere er du alltid på hånden.

Alle studenter som skriver seg inn, vil også motta en iPad Mini Retina *. Dermed har du skript, instruksjonsvideoer og podcaster alltid. * Handling avhengig av perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad

Fakta om fjernundervisning Bachelor (B.Sc.) økonomi informatikk

 • Grad: Bachelor of Science (B.Sc.)
 • Varighet av studien: enten 6, 8 eller 12 semestre
 • Språk: Tysk
 • Studiepoeng: 180 studiepoeng
 • TEST: 4-6 eksamener per semester, lagre på 36 studiesentre i Tyskland, Østerrike og Sveits, eller over hele verden gjennom 130 Goethe institutter. Selv rent online basert mulig!
 • PRØVE PROGRAM: gratis 4 ukers prøveperiode
 • UTVIDELSE: gratis
 • OPPTAKSKRAV: (teknisk) videregående skole eller fullført mesterbrev eller minimum 2-årig utdanning med 3 års yrkeserfaring.
 • Akkreditering: FIBAA, ZFU (registreringsnummer 154113)
 • STUDIE START: når som helst

FREMTIDSUTSIKTER for potensielle Wirtschaftsinformatiker

Forretningsmann arbeider med en Cloud Computing diagrammet på nye Kull Wirtschaftsinformatiker / -in Du gjør grensesnittet mellom forretning og IT-bedrifter. Du planlegger og utvikle driftsinformasjon og kommunikasjonssystemer, disse bruker og vente det. For dette, er du analysere både interne organisasjonsstrukturer og eksisterende IT-systemer for bedrifter og offentlig forvaltning.

Ved din business management og IT-spesifikk kunnskap du er i stand til spesialist og lederstillinger i en rekke selskaper i ulike bransjer, inkludert telekommunikasjon, distribusjon, rådgivning, maskinvare og programvare, data mining og mer mosjon. Siden nesten alle selskaper tar IT-baserte systemer for å fullføre, er denne studien førstevalget for ledelse og teknologisk avanserte mennesker.

På grunn av den stadig økende krav om internkontroll og på tvers av selskapene programvare og IT-infrastrukturløsninger, men også av den økende etterspørselen, produkter eller tjenester på nettet eller interaktiv og multimedia kartlegging til forretningsdata i meget høy etterspørsel glede.

Krav til studier

Den fjernundervisning Bachelor (B.Sc.) økonomi informatikk er i utgangspunktet åpent opptak. Fra din side av bare ett studiekompetanse er derfor nødvendig for påmelding.

Studerer med (spesialisert) Abitur

Som søker med et universitet inngang kvalifisering (Abitur) eller teknisk fagskole (teknisk videregående skole) kan du gå inn umiddelbart og uten opptaksprøver i de lavere grads studier ved IUBH.

Studerer uten Abitur

Selv uten (teknisk) videregående skole er en oppføring mulig hvis du tar med følgende erfaring:

 • En minst to års yrkesrettet opplæring og
 • minst tre års yrkeserfaring.

Også mesterbrev eller en karriereutvikling (z. B. som IHK Fachwirt / in) gir rett til å studere start.

prøve Course

Et eksempelprogram (som ikke må forveksles med den gratis fire-ukers studie studie for alle studenter) er nødvendig! Vet du videregående skole ikke har en (profesjonell) og utdanning / yrke har ingen virksomhet bakgrunn, eller fokus for treningen / faglig aktivitet ikke spesifikt gjelde for en av våre studieprogrammer. Det ville være tilfelle hvis du hadde trent som kokk, mekaniker eller lærere. Hvis denne opplæringen må være minst to år, og du dessuten verfügst over tre års erfaring, en oppføring ved å prøve studie i bachelorprogrammet du velger er mulig.

Dette inkluderer de tre første semestrene av studiet og slutter automatisk når denne tiden to tredjedeler av de planlagte kursene eller Moduler er fullført. Du studere fortsetter deretter med jevne mellomrom.

Detaljer om autorisasjon gjerne referere til våre studieeksamensreglementet. Eller, enda bedre, sette deg selv med vår studie rådgivning i forbindelse, den som er beskrevet deg muligheter til å studere uten skole.

For øvrig: Be Free Info Nå materiale og få en overraskelse!

Program undervist i:
Tysk

Se 35 flere kurs fra IUBH Fernstudium »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
6 - 12 semestre
Deltid
Heltid studier
Pris
- Prisene varierer avhengig av tid modell.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding