Les den offisielle beskrivelsen

Den nye APOLLON Fernstudiengang Bachelor Social Management (BA) formidler et marked ofte krevde kombinasjon av forretninger know-how og svært sofistikert syn på sosialt arbeid. Dette omfatter levering av bransjekunnskap og rammen av samfunnsøkonomien. Det tilbyr også applikasjonsspesifikke valgfag som du differensierte vorbreiten i ulike bruksområder. Banebrytende læreplanen, for eksempel, er takket være modul for kommunal handling, som æres kontoret, som vil forme fremtiden sosialfag stadig sterkere. Men også aktuelle temaer som integrering blir tatt opp med modulen migreringsarbeid.

Nøkkelkvalifikasjoner

Som APOLLON Social manager du er godt forberedt, ikke bare for dagens utfordringer i den sosiale sfære, men også for fremtidige spørsmål. Du får:

 • dyp bransjekunnskap og solid forståelse av de avgjørende vilkår
 • Ledelse orientert kompetanse
 • Betriebswirtschaftliches kompetanse som grunnlag for målrettede beslutninger
 • vitenskapelig grunnlag for sosialt arbeid individuelt valgt prioritet kunnskap for sentrale bruksområder
 • banebrytende kunnskap i det sivile samfunn saker, slik selvhjelp, frivillighet og Quartiers- og samfunnsutvikling

Studie innholdet

I sentrum av studiene er tverrfaglige kjernekompetanse som er avgjørende for deltakelse av sosiale institusjoner. I tillegg valgfag gir et unikt program referanse og dermed en utmerket kunnskapsoverføring i din profesjonelle praksis:

 • Eldre og funksjonshemmede Hjelp
 • Barn, ungdom og familie velferd
 • Helse- og sosialfag
 • Quartiers- og samfunnsutvikling
 • pengeinnsamling
 • migrasjon arbeid

I tillegg til det tekniske grunnlaget for utøvelsen av sosialt arbeid og fra økonomi undervisning metodiske og sosiale ferdigheter spiller en viktig rolle: fra vitenskapelig arbeid og selvorganisering om lederskap og ledelse metoder for kommunikasjon og samarbeidsevner og konflikthåndtering. For å få en solid kombinasjon av ferdigheter, noe som letter det daglige arbeidet og karrieren din mates.

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

når som helst

Graduation

De skaffer den internasjonalt anerkjente Bachelor of Arts (B. A.). Med denne graden er du kvalifisert utmerket for mellomledere og lederroller i helsesektoren.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

The Bachelor-programmet i sosialt Management (BA) av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA) sertifisert.

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder).

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato