Bachelor PR

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor PR

Testrapporten for produktet er online, nå må en pressemelding skrives som svar. Det nye tilbudet er på markedet og skal også distribueres via spesialistjournalister: Er det gode kontakter? Og selskapets nyhetsbrev er også tilbake - hvilke emner kan være spennende for leserne denne gangen?

PR er allsidig. Med en mengde oppgaver som spenner fra copywriting til nettverksbygging og vedlikehold til temaforskning, er det nesten ikke en eneste dag den samme. Som PR-leder formater du betydelig offentlig kommunikasjon av en organisasjon eller et firma, så du er ansvarlig for hvordan bedriften din oppfattes.

I tillegg til klassisk PR-arbeid er fokus i dag i økende grad på digitalisering: PR-spesialister må også ta med kunnskap om online-strategier.

Vår korrespondanse kurs Public Relations er det første fjernundervisningsprogrammet i dette feltet i Tyskland, og forbereder deg på spennende oppgaver med en omfattende blanding av forretningsadministrasjon og mediafunn, klassiske PR-ferdigheter og kunnskaper fra onlineverdenen.

Den spesielle funksjonen: Hvert semester innser du dine egne prosjekter og gradvis fyller din personlige portefølje med dem. Et perfekt utgangspunkt for dine applikasjoner etter eksamen.

Akkreditert grad

Alle nåværende programmer av IUBH er akkreditert av FIBAA (Stiftelsen for International Business Administration Accreditation).

En akkreditering utelukkes kun dersom et studieprogram oppfyller alle kvalitative krav når det gjelder innhold og struktur.

FIBAA er en slags TÜV for akademisk utdanning, som kontrollerer kvaliteten på bachelor- og masterprogrammene på vegne av Akkrediteringsrådet. Akkreditering er fornyet hver femte (første akkreditering) eller syv (re-akkreditering) år - en garanti for kvaliteten på vår undervisning.

For kurs av eksepsjonell kvalitet, tildeler FIBAA sin premieforsegling. Fem kurs på IUBH har allerede blitt tildelt denne spesielle forseglingen. IUBH er dermed et av de ledende universitetene i Tyskland med fem eller flere premium-sel.

Din profesjonelle fremtid som PR-ekspert

God bedriftskommunikasjon har en avgjørende innflytelse på om et selskap er vellykket eller ikke. Behovet for akademisk utdannet PR er derfor høy og stiger fortsatt. De fleste selskaper, inkludert små og mellomstore bedrifter, har nå råd til fagfolk innen PR. Det er et økende behov for spesialister og ledere som ikke bare er i stand til å kontrollere PR på klassisk måte, men også å fylle dem med innovative tilnærminger. I tillegg til bransjespesifikke kunnskaper, må moderne PR-spesialister også ha ekspertise innen online-strategier og digitalisering av arbeidsflyt. Hvis du vil jobbe i denne spennende bransjen, bør du ha en tilhørighet for ord og ord, samt grunnleggende åpenhet og nysgjerrighet.

Kursoversikt

Korrespondanse kurset Public Relations lærer deg forretnings- og mediebasics, for eksempel markedsføring og medieproduksjon. På grunnlag av dette er fagkompetanse i fokus, for eksempel "Pressestrategi og PR-styring" eller "Digital Editorial Management".

Vår bachelorgrad har en modulær struktur, det vil si at du studerer på grunnlag av fagområder som er delt inn i såkalte "moduler". I disse modulene er det et innledende kurs og et spesialiseringskurs, som systematisk forbereder deg til å fullføre denne modulen. Innen modulene vil du motta studiepoeng for hver vellykket eksamen (European Credit Transfer System) som dokumenterer dine prestasjoner. Disse studiepoengene er internasjonalt sammenlignbare og selvfølgelig anerkjent.

spesialisering

I det femte og sjette semesteret av fjernundervisningen velger du dine tre spesialiseringer på 30 studiepoeng. For dette velger du minst en spesialfagspesialisering ("obligatoriske spesialiseringer") innen PR og maksimalt to funksjonelle og filial spesialiseringer ("valg spesialisering").

Noen eksempler på valg spesialiseringer er:

  • Markeds- og annonseringspsykologi
  • Online og Social Media Marketing
  • Internasjonal markedsføring og branding
  • Avansert lederskap
  • Sports Media Management
  • ...

studiemodeller

Tilpass fjernundervisning til livet ditt.

Du kan fullføre våre bachelorgrad i både heltid og to deltidsvarianter. Når det gjelder innhold, er disse modellene identiske, men med deltidsvarianter reduseres din ukentlige læretid.

Deltidsstudiet er spesielt egnet for de som allerede har høy arbeidsbelastning eller som ønsker å redusere sine månedlige kostnader

heltid

varighet

I heltidsstudium kan du velge maksimalt antall kurs per semester. Hvis du ikke fullfører studiene på den angitte tiden, blir studien forlenget i ytterligere 18 måneder. I løpet av denne tiden kan du bruke alle tilbud om fjernundervisning som før gratis. Hvis du oppdager at du har mindre tid enn forventet, kan du bytte til en annen tidsmodell med en periode på 3 måneder til slutten av måneden.

deltid

varighet

Deltidsstudier reduserer månedlig undervisning. Samtidig er antall kurs du kan velge per semester, også avtagende.

Hvis du ikke kan fullføre graden innen angitt tid, vil studiene bli forlenget i ytterligere 18 måneder. I løpet av denne tiden kan du bruke alle tilbud om fjernundervisning som før gratis. Hvis du oppdager at du har mer tid enn forventet, kan du bytte til en annen tidsmodell med en periode på 3 måneder til slutten av måneden.

Sist oppdatert Mai 2019

Om skolen

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findes ... Les mer

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findest. Als staatlich anerkannte und akkreditierte private Hochschule mit über 150 Mitarbeitern und Professoren und rund 10.000 Studierenden bieten wir seit über zehn Jahren erfolgreich Bachelor- und Masterabschlüsse auf höchstem Niveau an. Minimér
Bad Honnef