Bachelor PR

Generelt

Programbeskrivelse

Testrapporten for produktet er online, nå må en pressemelding skrives som svar. Det nye tilbudet er på markedet og skal også distribueres via spesialistjournalister: Er det gode kontakter? Og selskapets nyhetsbrev er også tilbake - hvilke emner kan være spennende for leserne denne gangen?

PR er allsidig. Med en mengde oppgaver som spenner fra copywriting til nettverksbygging og vedlikehold til temaforskning, er det nesten ikke en eneste dag den samme. Som PR-leder formater du betydelig offentlig kommunikasjon av en organisasjon eller et firma, så du er ansvarlig for hvordan bedriften din oppfattes.

I tillegg til klassiske PR, er fokuset stadig mer på digitalisering: PR-spesialister må derfor også ha kompetanse innen online strategier.

Vårt fjernundervisningsprogram Public Relations er det første fjernundervisningskurset på dette området i Tyskland og forbereder deg for spennende oppgaver med en omfattende blanding av grunnleggende virksomhets- og mediekunnskap, klassisk PR-ekspertise og kunnskap fra online verden.

Det spesielle med det: i hvert semester realiserer du dine egne prosjekter og fyller gradvis din personlige portefølje. Et perfekt grunnlag for søknadene dine etter endt utdanning.

studietiden
  • Standard studietid: 36 måneder
  • Ulike tidsmodeller mulig
  • Studiestart mulig når som helst
opptak
(Teknisk) Abitur eller fagrelatert universitetsinngangskvalifikasjon
Uten Abitur:
  • Mesterbrev eller videregående opplæring
  • I det minste to års yrkesopplæring etterfulgt av minst 3 års yrkeserfaring (heltid)
akkreditering
AR-sel, ZFU (godkjenningsnummer 1103619)

Kursoversikt

Korrespondanse kurset Public Relations lærer deg forretnings- og mediebasics, for eksempel markedsføring og medieproduksjon. På grunnlag av dette er fagkompetanse i fokus, for eksempel "Pressestrategi og PR-styring" eller "Digital Editorial Management".

Bachelorstudiet vårt er modulbasert, noe som betyr at du studerer ved å bruke fagområder som er delt inn i såkalte "moduler". Innenfor disse modulene er det et introduksjonskurs og et dybdekurs, som forbereder deg systematisk på gjennomføringen av denne modulen. Innen modulene vil du motta ECTS-poeng (European Credit Transfer System) for hver vellykkede gjennomføring, som dokumenterer resultatene dine. Disse ECTS-poengene er internasjonalt sammenlignbare og selvfølgelig anerkjent.

Akkreditert grad

Alle aktuelle kurs ved IUBH er akkreditert av FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation).
Akkreditering innvilges bare hvis innholdet og strukturen i et studieprogram oppfyller alle kvalitative krav.

FIBAA er en slags TÜV for akademisk utdanning som sjekker kvaliteten på bachelor- og masterkurs på vegne av akkrediteringsrådet. Akkrediteringen fornyes hvert femte år (første akkreditering) eller syv år (akkreditering) - en garanti for kvaliteten på undervisningen vår.
FIBAA tildeler sitt premium segl for kurs av eksepsjonell kvalitet. Fem kurs ved IUBH har allerede blitt tildelt denne spesielle selen. IUBH er et av de ledende universitetene i Tyskland med fem eller flere premium segl.

Din profesjonelle fremtid som PR-ekspert

God bedriftskommunikasjon har stor innflytelse på om et selskap er vellykket eller ikke. Behovet for faglig trente PR-ansatte er derfor stort og øker fortsatt. De fleste selskaper, inkludert små og mellomstore selskaper, har nå råd til spesialister innen PR. Det er også et økende behov for spesialister og ledere som ikke bare er i stand til å kontrollere PR på den klassiske måten, men også for å fylle dem med innovative tilnærminger. I tillegg til bransjespesifikk kunnskap, må moderne PR-spesialister også ha kompetanse innen online strategier og arbeidsflyt digitalisering. Hvis du vil jobbe i denne spennende bransjen, bør du ha en tilhørighet til ord og språk samt grunnleggende åpenhet og nysgjerrighet. Vår fjernundervisning Public Relations forbereder deg optimalt for dette spennende emnet.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Minimér
Bad Honnef