Bachelor Online Marketing

Generelt

Programbeskrivelse

For noen betyr markedsføring reklame, for andre betyr det produkt- og merkeutvikling. Markedsføring dekker faktisk mange forskjellige områder, alt fra kundesupport og markedsobservasjon til priser og distribusjon. Som markedsfører må du forstå markedet og anerkjenne kundenes behov. Digitalisering skaper også stadig mer spennende oppgaver. Fremfor alt trenger du eksperter som tenker utenfor boksen og bryter gjennom kommersielle tankemønstre.

Fjernundervisningsprogrammet for markedsføring dekker alle relevante virksomhetsemner. Du vil lære å jobbe intenst med de operasjonelle problemene med markedsføringsmiks. Digitalisering vil spille en sentral rolle, spesielt innen markedsføring på nett og sosiale medier eller CRM.

Oppdatert innhold For alltid å være i stand til å gi deg den nyeste kunnskapen og det beste læringsinnholdet, sjekker vi regelmessig alle modulene i studiene for aktualitet og relevans i praksis. Finn ut mer og klikk gjennom den nye læreplanen nå!

studietiden

  • Standard studietid: 36 måneder
  • Ulike tidsmodeller mulig
  • Studiestart mulig når som helst
opptak
(Teknisk) Abitur eller fagrelatert universitetsinngangskvalifikasjon
Uten Abitur:
  • Mesterbrev eller videregående opplæring
  • I det minste to års yrkesopplæring etterfulgt av minst 3 års yrkeserfaring (heltid)
akkreditering
AR-sel, ZFU (godkjenningsnummer 158414)

Kursoversikt

I bachelorgraden i markedsføring vie du deg til spørsmål om mål i markedsføring og passende strategier. Du vil også lære å skreddersy tiltakene dine til kravene i en målgruppe og håndtere de forskjellige kommunikasjons- og salgskanalene. På grunn av den fremrykende digitaliseringen er det flere og mer spennende områder innen markedsføring. Avhengig av valgt fokus, blir du kjent med den fremtidige virksomheten innen e-handel, dykke ned i anvendt innholdsmarkedsføring i det kreative emnet historiefortelling og takler det viktige området for søkemotoroptimalisering.

Bachelorstudiet vårt er modulbasert, noe som betyr at du studerer ved å bruke fagområder som er delt inn i såkalte "moduler". Innenfor disse modulene er det noen ganger et introduksjonskurs og et dybdekurs som systematisk forbereder deg på gjennomføringen av denne modulen. Innen modulene vil du motta ECTS-poeng (European Credit Transfer System) for hver vellykkede gjennomføring, som dokumenterer resultatene dine. Disse ECTS-poengene er internasjonalt sammenlignbare og selvfølgelig anerkjent.

Akkreditert grad

Alle aktuelle kurs ved IUBH er akkreditert av FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation).
Akkreditering innvilges bare hvis innholdet og strukturen i et studieprogram oppfyller alle kvalitative krav.

FIBAA er en slags TÜV for akademisk utdanning som sjekker kvaliteten på bachelor- og masterkurs på vegne av akkrediteringsrådet. Akkrediteringen fornyes hvert femte år (første akkreditering) eller syv år (akkreditering) - en garanti for kvaliteten på undervisningen vår.
FIBAA tildeler sitt premium segl for kurs av eksepsjonell kvalitet. Fem kurs ved IUBH har allerede blitt tildelt denne spesielle selen. IUBH er et av de ledende universitetene i Tyskland med fem eller flere premium segl.

Din profesjonelle fremtid innen markedsføring

Som markedssjef kan du jobbe i alle slags bransjer, fordi et maskiningeniørfirma trenger markedsføringsspesialister så vel som en forbruksvareprodusent, en hotellkjede eller et reklamebyrå. Med markedsføring på fjernundervisning forbereder du deg optimalt for fremtiden.

Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Minimér
Bad Honnef