Bachelor of science in business administration (BSBA)

William Howard Taft University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of science in business administration (BSBA)

William Howard Taft University

Bachelor of Science in Business Administration (BSBA)

Oversikt

Den elektroniske Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) Degree Completion Program er en rettet selvstudium lavere grad program. Den er utformet for å dra nytte studenter som allerede har tjent minimum 60 semester studiepoeng (eller en Associates Degree) fra en hensiktsmessig godkjent institusjon.

Det overordnede målet med programmet er å utvikle utdannede forretningsfolk. Dette gjøres gjennom presentasjon av de tekniske og mellommenneskelige ferdigheter nødvendig for å oppnå entry-level stillinger i næringslivet, eller som selvstendig næringsdrivende.

Nyutdannede av programmet vil dukke opp med en anerkjent grad og et sett med varierte og relevant kompetanse som er relevant i jakten på administrasjon, ledelse eller entreprenørskap muligheter og vekst.

Programmet tilbyr valgfrie grunnkurs, og mulighet for en av seks områder av spesialisering (konsentrasjon kurs) er utviklet for å møte spesifikke profesjonelle applikasjoner. Grunnkurs bygge en bred forståelse av de viktigste elementene i bedriftsledelse og administrasjon samtidig som det gir for en rekke valgmuligheter. Konsentrasjon kurs supplere grunnlaget ved å tillate elevene å utvikle en dypere forståelse av et definert fagområde.

Studenter i BSBA Degree Completion Program kan forfølge en konsentrasjon i ett av følgende områder:

 • markedsføring
 • eBusiness
 • finans
 • regnskap
 • internasjonal virksomhet
 • Prosjektledelse

Forretnings studie forbereder jobbsøkere for en rekke yrker. Noen studenter som har en bachelor-grad i business velger å få praktisk erfaring ved å jobbe i ledelse trening eller karriere utviklingsprogrammer. Noen kan være interessert i entreprenørskap.

Dette programmet gir et bredt spekter av virksomhet ferdigheter som kan brukes i en rekke områder gjennom et selskap. Den BSBA grad er også et flott utgangspunkt for folk som til slutt ønsker å spesialisere seg i et bestemt forretningsområde og kanskje tjene en mastergrad.

Målene for programmet er:

 1. For å utvikle virksomheten og ledelse er nødvendig for å oppnå entry-level stillinger i næringslivet, eller som selvstendig næringsdrivende.
 2. Å tilby et program av kurs og praktiske øvelser i business finansiering, ledelse og lyd driftsrutiner som vil styrke den faglige og personlige liv av sine studenter
 3. For å utforske vanskelighetene med effektiv ledelse og markedsføring av bedrifter av ulik størrelse og struktur.
 4. For å gi rom for en rekke valgfrie spor fokusert på ulike gründer og forretningsmessige problemstillinger og prosedyrer.
 5. Å ansette lærere som er oppnådd i sine respektive felt fra både en faglig og praktisk perspektiv.

Vellykket nyutdannede av programmet vil demonstrere:

 • Anvendelse av forskning og kunnskap i følgende bredt baserte områder: business management, regnskap, markedsføring, økonomi, organisatorisk atferd, og finans.
 • Evnen til å vurdere etiske spørsmål, gjenkjenne virksomheten, juridiske og regulatoriske spørsmål, og gjøre riktige beslutninger og anbefalinger basert på god forskning resonnement og analyse med følsomhet for interessentenes interesser.
 • En evne til å identifisere sammenhenger mellom næringsliv og samfunn og gjøre sosialt ansvarlige og miljømessig bærekraftige valg når innlemmer forretningsdrift og strategi.
 • En forståelse av bruken av informasjonssystemer for å samle inn data, vurdere informasjon, og formulere meningsfulle rapporter for å ta effektive beslutninger.
 • Egenskapene og handlingene til effektive ledere og hvordan du effektivt håndtere enkeltpersoner og grupper i bedriftsmiljø.

Universitetet virker å oppfylle formålene med BSBA programmet gjennom passende kurs, kombinert med fortsatt retning, evaluering av student fremgang, og regelmessig vurdering av studentens læringsutbytte, veiledet og administreres av kvalifiserte lærere.

Programmet er 48 enheter i virksomheten grunnkurs, og 12 enheter fra en av seks konsentrasjon områder. Å tjene BSBA grad, må en student dokumentere gjennomføring av minst 120 semester enheter inkludert et minimum av 30 enheter ferdigstilt på William Howard Taft University. (Nødvendig og valgfag er angitt nedenfor.) Minst 30 enheter må være i General Education kurs. Generelt Utdanning kurs ikke tilbys av Universitetet. De kan tilfredsstilles gjennom overføring kreditt eller Høyskole nivå undersøkelse programmet (CLEP) undersøkelser.

Programmet er presentert på et semester basis. Studentene er generelt registrert i 12 enheter (4 kurs) hvert semester. Hvert semester består av minimum periode på 16 uker fra datoen studien starter. Elevene ikke fullfører alle Semester kurs i 16 uker vil bli innvilget en to måneders forlengelse av tid til å fullføre. Om nødvendig kan elevene også ta permisjon-of-fravær mellom semester imidlertid unntatt i spesielle tilfeller, hele studiet må være gjennomført innen sju år.

Presentasjon

Den elektroniske BSBA Gjennomføring Programmet benytter en rettet selvstudium modalitet og krever ingen klasserom frammøte. Universitetets selvstudium modalitet erkjenner at utdanning er en individuell prosess der personer med ulike læringsbehov og studieplanene kan innkvarteres. Det understreker læring som er meningsfylt, hvor enkeltpersoner nyte læringsprosessen, og tilegne seg kunnskap for å bedre forstå og administrere sine egne karrierer.

Programmets fakultetet mentorer støtte studentens selvstendige-studien læring rolle ved å veilede og stimulere læringsprosessen i en-til-en interaksjon. Våre fakultetet mentorer gjenkjenne individuelle læringsstiler og behov, oppfordrer en-til-en kontakt, og understreker relevansen av materialet til den enkeltes situasjon.

Hvert kurs i Programmet er 3 semester enheter med unntak av BUS 499 - Omfattende Business Plan, Som er 6 enheter. Kursene er vanligvis består av en rekke målinger og undervisningsoppgaver supplert tidvis av ulike multimedia. Studentene evalueres gjennom essays, skriftlige oppgaver og objektive undersøkelser. Alle oppdrag leveres elektronisk. Som angitt i universitetets hovedkatalog, er Internett-tilgang og minimumskravene til datamaskinen og ferdigheter som kreves som en betingelse for adgang.

Opptakskrav Retningslinjer og krav

For å bli vurdert for opptak til Program Søkere må ha minimum 60 semester enheter (inkludert et minimum av 30 enheter i General Education *) fra en høyskole eller universitet akkreditert av en accrediting byrå anerkjent av Utdanningsdepartementet.

For å søke om opptak til programmet må søkeren først fullføre universitetets Søknad om opptak Form sammen med den nødvendige $ 75,00 Søknad Fee og $ 55,00 Transfer Credit Evaluering Fee.

Dersom søkeren er akseptert for opptak til programmet, vil påmelding materialer bli utarbeidet og sendt til søkeren for gjennomgang og underskrift. Alle betalinger som sendes inn for undervisning og avgifter må betales i amerikanske dollar. Betalinger kan gjøres med MasterCard, Visa ®, American Express eller personlig / business sjekk.

Som angitt i universitetets hovedkatalog, er Internett-tilgang og minimumskravene til datamaskinen og ferdigheter som kreves som en betingelse for adgang.

 • Generell utdanning kurs inkluderer de som håndtere engelsk, menneskelige kommunikasjon (inkludert, men ikke begrenset til, fremmedspråk og tale), matematikk, naturfag, samfunnsfag og humaniora.

Utenlandske søkere og søkere med International Credentials

Det kan være nødvendig for søkere som har deltatt på høgskoler eller universiteter utenfor USA for å ha sine karakterutskrifter evaluert og sertifisert av et National Association of Credential Evaluering Services, Inc. (NAces) medlemsorganisasjon. Søkerne vil bli vurdert et gebyr av sertifiseringsorganisasjonen og bør be om at rapporten skal sendes direkte til Taft University. Søkere overføre i en grad trenger å be om en generell grad Evaluering noen ganger kalt et dokument ved dokument Evaluering. Søkere som ønsker å overføre i kreditter mot spesifikke kurs må be om et kurs-av-kurs rapport.

Transkripsjoner ikke på engelsk må vurderes av en passende tredjepart og oversatt til engelsk eller et trenet transkripsjon evaluator flytende i språket på karakterutskriften. På forespørsel, vil inntakskontoret gi en liste over godkjente evaluatorer. I tillegg søkere som morsmål ikke er engelsk, og som ikke har opptjent studiepoeng er nødvendig for opptak til programmet fra en godkjent institusjon hvor engelsk er hovedspråket må demonstrere college-nivå ferdigheter i engelsk gjennom en av en rekke universitet godkjente metoder.

Overfør kreditt, Portfolio Credit og Kreditt Etter eksamen

Aksepten av overføre studiepoeng mellom akademiske institusjoner ligger innenfor skjønn av mottaker høyskole eller universitet. Opptjent på William Howard Taft Universitetet kan eller ikke kan bli akseptert av en annen institusjon avhengig av sine egne programmer, retningslinjer og regelverk.

Studenter kan søke om å få tidligere kurs og eksamener fra en rekke kilder anmeldt av Universitetet for akademisk kreditt mot Program. Maksimalt 90 enheter kan gis til Transfer Credit eller en kombinasjon av Transfer Credit, Credit-by-eksamen og portefølje Credit. Ikke i noe tilfelle kan den kombinerte antall Portfolio kreditt og kreditt-by-eksamen stige 30 enheter. I alle tilfeller må et minimum av 30 enheter være ferdig gjennom kurs på William Howard Taft University.

 • Overfør kreditt: Overfør kreditt mot en grad kan gis til postsecondary kurs gjennomført av studenten ved andre institusjoner om slike kurs er funnet å møte de standarder og krav til spesifikke program. Studenter kan overføre opp til maksimalt 90 opptjent enheter fra andre behørig akkrediterte institusjoner under evaluering. En $ 55 Transfer Credit Evaluering Fee vurderes for å evaluere tidligere akademisk arbeid presenteres for overføring til programmet.
 • Portfolio Credit: Portfolio Credit er en demonstrasjon av college-nivå læring for tilstrekkelig dokumentert og validert erfaringstilsvarende læring av en postsecondary natur. Et typisk eksempel er oppnåelse av utvalgte sertifiseringer som er direkte knyttet til kurs i programmet. Studenter med tidligere militær erfaring kan også søke om å få militær kurs og dokumentasjon vurderes for mulig tilsvarende college kreditt. Maksimalt 30 enheter kan gis til Portfolio Credit gjenstand for evaluering. En $ 100 Portfolio Credit Evaluering Fee er vurdert for studenter som ønsker å bruke erfaringstilsvarende lære mot Program.
 • Kreditt ved eksamen: Academic kreditt mot Program kan gis for å velge CLEP og Dantes eksamener. Kreditt er tildelt i samsvar med de anbefalte standarder for American Council on Education. Maksimalt 30 enheter kan gis til Credit-by-eksamen gjenstand for evaluering.

Økonomisk informasjon

Undervisningen for programmet er $ 225,00 per enhet. Registrerte studenter igjen i god faglig nivå vil ikke være underlagt noen undervisning øker for varigheten av programmet.

Innmelding i programmet vil vanligvis kvalifisere for betalings utsettelser på eksisterende føderalt forsikrede studielån. Søkere som søker utsettelser på eksisterende studielån bør sjekke med sine långivere før innmelding.

Kostnaden for bøker og materiell, andre enn hvert pensum, er ikke inkludert i skolepengene. Universitetet selger ikke bøker eller materialer. De fleste bøker og materiell kan kjøpes direkte fra forlagene eller over Internett. Kostnaden er anslått til gjennomsnittlig ca $ 125,00 per kurs. Studentene er alltid utstyrt med en kilde for å skaffe alle nødvendige materialer.

Hvordan Meld

Dersom søkeren er akseptert for opptak til programmet, vil en formell innmelding avtale bli utarbeidet og sendt til søkeren for gjennomgang og underskrift. Studentene kan velge å starte programmet på den 15. i hver måned. Alle betalinger som sendes inn for undervisning og avgifter må betales i amerikanske dollar. Betalinger kan gjøres med MasterCard / Visa ® / American Express eller personlig / business sjekk.

Søkere oppfordres til å ringe inntakskontoret om det er noen spørsmål angående påmelding prosedyrer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
225 USD
per enhet
Information
Deadline
Locations
USA - Denver, Colorado
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Denver, Colorado
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen