Les den offisielle beskrivelsen

Familie Studies and Human Services bachelorgrad

Den familiestudier og menneskelige tjenester grad programmet fokuserer på de prosessene som ligger til grunn menneskelig utvikling i en familie sammenheng over livsløpet. Studentene lærer å implementere og evaluere programmer og tjenester som er utviklet for å styrke og forbedre egen og familiens trivsel. Elevene får lov til å etablere en solid bakgrunn i menneskelig utvikling mens han studerte en bestemt disiplin av sine valg.

Personer med grader i familiestudier og menneskelige tjenester streber etter å tjene større bra langs en bestemt akademisk disiplin som psykologi, sosiologi, gerontology eller kvinners studier og er ansatt i ulike sosiale tjenester arenaer - for eksempel ungdomsprogrammer, familie og samfunnstjeneste programmer , bolig programmer, rettsvesen, Cooperative Extension, høyere utdanning, eldre omsorg fasiliteter, og offentlige helseprogrammer. Elevene kan arbeide med en faglig rådgiver for å tilpasse sin grad vei mot sine egne spesielle interesser.

Nyutdannede som har fullført alle studiekravene inkludert internship-serien er kvalifisert til å søke om den provisoriske Certified Familieliv Education (CFLE) betegnelse som administreres av National Council on Family Relations.

Karriere i familiestudier og omsorgsminister

Jobbmuligheter i familiestudier og menneskelige tjenester inkluderer stillinger i:

 • administrative roller i ungdomsprogrammer
 • rettssystemet
 • Cooperative Extension
 • familiestøtteprogrammer
 • offentlig helse avdelinger

Akkreditering

Kansas State University er akkreditert av Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools.

Den familiestudier og menneskelige tjenester bachelor-grad tilbys gjennom School of Family Studies og omsorgsminister i K-State College of Human Ecology.

Curriculum

Den familiestudier og menneskelige tjenester bachelor-grad krever gjennomføring av 120 totalt antall studiepoeng selvfølgelig arbeid.

Opptakskrav for familiestudier og omsorgsminister bachelorstudium

Et minimum 2,0 kumulativ GPA og bevis på engelskkunnskaper er nødvendig for opptak. Selv om det ikke er nødvendig, studenter som har fullført eller overføring i tilsvarende til K-State kursene nedenfor vil fremgang gjennom programmet mer effektivt som disse er forutsetning kurs for læreplanen. Hvis du tror du har tatt et tilsvarende kurs ved en annen institusjon, bruker overføring ekvivalens guide for å finne ut det er ekvivalens til en K-State kurset.

 • ENGL 100 Phillips Writing jeg
 • ENGL 200 Phillips Writing II
 • KOMM 106 Innføring i Public Speaking
 • Life Science (biologi, biokjemi eller Physical Anthropology)
 • MATH 100 College Algebra
 • STAT 325 Innføring i statistikk

Søknadsfrister

Du må være innlagt for høstsemesteret ved 1 juni, Vårsemesteret ved 1 november og sommeren semester av 1 april. Dette betyr at alle karakterutskrifter, søknad avgifter og eventuelle andre krav må være utfylt og mottatt av disse datoene.

Vennligst merk: Det tar minst fire til seks uker for et program som skal behandles når alle program materialer har blitt mottatt av universitetet.

Hvordan man søker

Søk elektronisk via bachelor Completion Program.

Søknaden avgiften er $ 40 for amerikanske søkere og $ 80 for internasjonale søkere. Men hvis du tidligere har deltatt Kansas State University, du trenger ikke å betale påmeldingsavgiften på nytt. Sørg for å velge ordet der du har tenkt å ta klasser.

Transkripsjoner

Hvis du har fått kreditt fra andre institusjoner, har hver institusjon sende en offisiell karakterutskrift til K-State Office of Opptak og følger opp med det kontoret for å sørge for at de har mottatt vitnemål. Transkripsjoner sendt med elevene anses ikke å være offisiell. Office of Opptak vil sende overføringen kursmateriell til programmets avdeling, hvor en evaluering vil bli gjort av hvordan kursene gjelder mot bachelorgrad.

Søknaden vil ikke bli behandlet før alle utskrifter fra institusjonene har blitt mottatt av Office of Opptak.

Send dine vitnemål til: Office of Opptak
Kansas State University
119 Anderson Hall
Manhattan, KS 66506-0102

Skolepenger og avgifter

Online og off-campus kurs

Online og off-campus kurs gjennom Kansas State University Global Campus er vurdert til en fast undervisning hastighet uavhengig av oppholdsstatus. Det er ingen nonresident avgifter for online og off-campus kurs som tilbys gjennom K-State Global Campus. Skole prisene varierer etter kursnivå, lavere eller høyere. Ekstra avgifter kan vurderes ved høgskoler og avdelinger.

Kostnaden ved Course

For de mest up-to-date kurskostnader, se vår klasse Search. Kostnadene som er vist i beskrivelsen av hvert emne er den totale kostnaden for emnet.

Proctoring gebyrer

Noen kurs kan kreve at du tar proctored eksamener. Dette er eksamener på nettet eller på papir som må tas i nærvær av en Proctor for å sikre faglig integritet. Dette er vanlig praksis for online programmer for å møte akkreditering kravene. De fleste Proctor tjenester krever at studenter betaler en avgift, og det anbefales at du spør om avgifter når du søker etter din Proctor. Hvis kurset omfatter eksamener som krever en Proctor, vil du bli kontaktet av student og lærere Services på K-State Global Campus før semesterstart.

Undervisningen er satt av Kansas Board of Regents årlig i slutten av juni eller begynnelsen av juli. Kansas State University forbeholder seg retten til å endre kostnadene uten forvarsel etter godkjenning av Kansas Board of Regents.

Program undervist i:
Engelsk
Kansas State University Global Campus

Se 17 flere kurs fra Kansas State University Global Campus »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato