Read the Official Description

Bachelor of Aviation Management (BAvMan) ved fjernundervisning (i fellesskap organisert med Massey University, New Zealand)

Programoversikt

Den Bachelor of Aviation Management (BAvMan) gir deg grunnleggende kunnskap i næringslivet og ressursforvaltning med spesiell henvisning til luftfart. Det legges spesielt vekt på drøfting av sentrale begreper og problemstillinger i ledelse, menneskelige faktorer og teknologi og deres søknad til luftfart.

PROGRAM STRUKTUR

Hver papiret er tildelt en verdi på 15 studiepoeng, noe som gir en indikasjon på den totale tiden at du trengte å fullføre vurderingen kravet om ca minimum 10 timer med studier per uke per papir. Papirene er delt inn i 3 nivåer-100, 200 og 300 nivå papirer (100-nivå er den enkleste, 300-nivået være den vanskeligste).

Det er 3 semestre i året, og du kan ta maksimalt 4 papirer i semester 1 og 2 og maksimalt 2 papirer for semester 3. Den faktiske tiden det tar å fullføre graden avhenger av hvor mange papirer du ta per semester.

Hvert papir er identifisert med et 6-tall referansen som 190,216. 1. 3 sifrene (190) refererer til instituttet innen Universitetet som lærer papir i dette tilfellet 190 er School of Aviation. De siste 3 tall (216) indikere nivået på papiret og nummeret i avdelingen. For eksempel, første året (100-nivå papirer) har tall som 190,109, andre år (200-nivå papirer) har tall som 190,216 og tredje året (300-nivå papirer) har tall som 190,313.

Arbeidskrav

I løpet av studiet består av 360 studiepoeng (24 papirer med en verdi på 15 studiepoeng hver). Denne består av 10 obligatoriske papirer, 8 valgfrie luftfart papirer og 6 flere papirer fra enten School of Aviation eller College of Business valgfag.

OPPTAKSKRAV

faglige krav

Du må ha en av følgende:

  • Et minimum av to H2 passerer og en tredje pass på H1 eller H2 nivå, pluss minst en E klasse i N-nivå / O-nivå matematikk eller annen matematikk;
  • Pre-2006: GCE A-levels med 3 passerer og minimum 1 til C klasse;
  • Avansert nivå undersøkelser av noen av de britiske undersøke boards. Alle avansert nivå passerer må oppnås på samme sittende;
  • En Diploma fra en anerkjent institusjon; eller
  • En tilsvarende internasjonal kvalifisering (f.eks Baccalaureate)

English Language Krav

Du må ha en av følgende:

  • Minimum Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL) score på 550 og over;
  • Minimum C6 klasse for GCE O-level engelsk språk;
  • Minimum International English Language Testing System (IELTS) score på 6,0 (med ingen band lavere enn 5,5); eller
  • En tilsvarende kvalifikasjoner.

Merk: Med unntak av GCE O-nivå resultater, alle andre resultater datert mer enn 2 år før søknadstidspunktet vil ikke bli akseptert.

CROSS CREDITS

Massey universitet kan vurdere noen faglige kvalifikasjoner som tilsvarer utvalgte papirer for BAvMan. Antall og nivået på kryss studiepoeng for å bli tildelt vil bli bestemt etter påføring. Tverr studiepoeng kan brukes til å dekke de foreskrevne 360 ​​studiepoeng som kreves for oppnåelse av BAvMan, i henhold til de vilkår som er fastsatt for en vellykket gjennomføring av hele programmet.

Det maksimale antall kryss studiepoeng som kan tildeles for realkompetanse er 120 studiepoeng (8 papirer). Vanligvis kan profesjonelle piloter og flygeledere og de med et diplom fra en anerkjent institusjon få opp til 120 studiepoeng med langrenns studiepoeng. Alle andre luftfart kvalifikasjoner og erfaring vil bli vurdert fra sak til sak.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Singapore Aviation Academy »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Feb. 2019
Juli 2019
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
1,450 NZD
per papir.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Juli 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Nov. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato