Les den offisielle beskrivelsen

Generell oversikt BA i statsvitenskap Politikk - noen ganger engasjerende, noen ganger utmattende - er måten folk kommer sammen for å styre kollektivt.

På UMaine Department of Political Science, vil du lære av professorer som gjør banebrytende forskning og også bryr seg dypt om undervisning og rådgivning studenter. Noen fakultetet fokus på grunnleggende ideer om politikk, som går tilbake tusenvis av år til moderne tider. Andre undersøke driften av politikk og regjeringen i dag i USA og rundt om i verden.

Vårt fakultet fremme en åpen og stimulerende intellektuell atmosfære som fremmer fri utveksling av ideer i klasserommet og utover. Våre studenter og lærere kommer sammen for å diskutere politiske filmer, se på kandidat debatter, og snakke om politikk.

Våre fakultetet er anerkjent internasjonalt for sin kompetanse og ofte dele sine synspunkter med publikum gjennom Maine, nasjonale og internasjonale medier.

Og om det er et internship i Washington, DC, Maine State Legislature, eller engasjement i samfunnet gjennom engasjert politikk forskning, våre studenter lære utenfor klasserommet. Våre kandidater følge varierte karriereveier, med mange praktisere loven, kjører non-profit organisasjoner, og tjenestegjør i og påvirke regjeringen.

Program Krav

Statsvitenskap undersøker innholdet i politikken fra ulike perspektiver. Kravene til hovedfag i avdelingen lære elevene å tenke kritisk om de grunnleggende teorier, prinsipper, institusjoner og praksis av politikken i deres sosiale og historiske kontekster. Kurs arbeid i avdelingen er nødvendig i fire hoved sub-felt av faget statsvitenskap - amerikansk politikk, internasjonale relasjoner, komparativ politikk, og politisk teori - slik at studentene skal tilegne seg kunnskaper og ferdigheter for videre studier i jus eller gradsstudier eller vil være forberedt for yrker i offentlig tjeneste eller relaterte felt.Major Krav:

(Detaljert kursinformasjon er tilgjengelig på University of Maine elektroniske katalogen) 1. POS 100: American Government to. Et minimum av 36 studiepoeng i POS kurs med graderinger av "C" (2,0) eller bedre. De 36 timene skal fordeles som følger:

  • Amerikansk politikk 6 studiepoeng
  • International Relations 6 studiepoeng
  • Sammenlignende Politikk 6 studiepoeng
  • Politisk Teori 6 studiepoeng
  • POS Valgfag 12 studiepoeng (POS 100 kan brukes som et valgfag)

Merk: Minst 21 av de 36 timene skal være på 300, 400 eller 500-nivå. Dessuten må minst 18 av de 36 POS studiepoeng som kreves være ferdig ved Universitetet i Maine.Andre Grad Krav:

  • Studentene må ha minimum 72 studiepoeng utenfor deres store.
  • Studentene må gjennomføre en akademisk mindre eller en annen akademisk stor.
  • Alle studenter må fullføre Universitetet i generelle utdanningskrav Maine.

SØKNAD OM

UMaine gjør det lett å bruke - på dine vilkår. Søk elektronisk, sende et nedlastbart program eller bruke Felles søknad.

umoba01

Hva kan jeg gjøre med en statsvitenskap grad?

En god del av statsvitenskap studenter inn direkte i offentlige yrker på nasjonalt, statlig og lokalt nivå. De jobber i alle grener av regjeringen, så vel som for politiske partier, kampanjer, interessegrupper og frivillige organisasjoner. Mange studenter fortsette sine studier på graduate og lov skoler, deriblant Harvard University, University of Maine School of Law, Columbia University og Boston College Law skoler, og University of Toronto, University of Massachusetts, University of Connecticut og Boston University doktorgradsprogrammer. Andre finner den liberal arts utdanning de fikk forbereder dem for en karriere i næringslivet eller andre sysler. UMaine statsvitenskap studenter utdannet med et bredt utvalg av muligheter foran seg.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurs fra UMaineOnline (University of Maine) »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
33,480 USD
$ 279 / cr. i-stat og $ 349 / cr. out-of-state
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato