• 10 sentrale kurs
  • 20 valgfag
  • 5 selvbeherskelse kurs pluss en selvbeherskelse Mentor
  • 5 Impact kurs pluss en Impact Coach
  • Impact Prosjekt med sti fra tanker til manifestasjon

Krav: high school / videregående skole Lengde: 40 kurs Pris: US $ 12 000

Ubiquity digitale første BA grad programmet er utviklet for å utstyre deg å operere i en hyper-kompleks verden - hvor hastigheten av endring er økende eksponentielt, blir sammenhengene problemer vevd stadig tettere, og hendelser hvor som helst kan ha dramatiske effekter overalt. I epoker av endring som vår, er business as usual ikke lenger et alternativ. Vår forpliktelse er å utstyre deg å være i stand til å trives i denne virkeligheten samtidig som vi bidrar til en verden som fungerer for alle.

For å oppnå det, hjelper Ubiquity deg å utvikle seks kjernekompetanse. Denne kompetansen er delt inn i tre områder: Kunnskap innhold (de tingene du skal studere), personlige egenskaper (dimensjonene i deg selv at du kommer til å utvikle), og action i verden (hvordan du engasjerer verden). Alle dine studier og program-relatert aktivitet på Ubiquity vil bidra til utviklingen av disse kjernekompetanse.

Ubiquity er utformet langs den amerikanske Liberal Arts modell. Dette betyr at studenter skal kunne studere et bredt spekter av emner, og deretter velge et område å utvikle en spesialisering. Vi oppfordrer studenter til å utforske en rekke fag etter at de har fullført de nødvendige sentrale kurs hver elev må ta. Den Ubiquity design betyr at du som student vil du stand til å fullstendig tilpasse din lavere grad - å sette sammen en samling av kurs som du ønsker konsentrasjonen du trenger. Du kan velge om du vil ha en spesialdesignet personlig BA eller en BA med en bestemt konsentrasjon anbefalt av universitetet. Den første Universitetet anbefalte konsentrasjon vil være i sosial innovasjon og entreprenørskap. Du kan se nedenfor kursene og lærere som vil gjøre deg i stand til å fullføre en bachelorgrad i sosial innovasjon og entreprenørskap. Andre konsentrasjoner vil bli lagt til som universitetet utvikler seg.

Som du utvikle din konsentrasjon, vil du være i stand til å trekke fra kurs utenfor Ubiquity. Du kan ta Mooc kurs som er av interesse for deg, for eksempel, og overføre dem til Ubiquity mot en grad for en liten avgift på $ 100. Du kan også overføre kurs du har tatt i det siste fra andre universiteter gratis. Ubiquity vurdering systemet vil gjøre deg i stand til å demonstrere kompetanse i de områdene du studerer og får studiepoeng for det du demonstrere. Dette betyr at hele verden av utdanning er tilgjengelig for deg.

En Ubiquity BA Programmet består av 30 studiepoeng kurs (30%), 5 Impact kurs og en Impact Prosjekt (30%) og 5 Selv Mastery kurs og din selvbeherskelse prosjekt (30%). De resterende 10% er for samarbeid, som vist i den elektroniske samhandlingen, kreative oppgaver og Impact Project.

Studiene er bygget opp av tre hovedgrupper:

Sentrale kurs - Dette er et sett av ti kurs som du tar før du går videre til å utforske mer.

Major Konsentrasjon - Dette er tema som du velger å gå dypere i løpet av din tid på Ubiquity. Vi planlegger å eventuelt tilby femten fag. I ditt fagområde, ta deg minst ti kurs fra et utvalg på tilbud. Den første konsentrasjons tilgjengelig er i sosial innovasjon og entreprenørskap.

Fordypningskurs - Dette er opp til ti kurs som du velger fra noen av de andre allmennutdanning kurs som tilbys gjennom Ubiquity. Dette er din sjanse til å skape din egen personlige grad, noe som gjør kombinasjoner som passer deg.

Selvbeherskelse

De selvbeherskelse komponent skjærer på tvers av alle studie og tid på Ubiquity. Du er pålagt å ta minst fem selvbeherskelse relaterte kurs for å støtte utviklingen av praksis i løpet av graden din. Det kan være at du allerede har en viss praksis for selvbeherskelse at du bare ønsker å fortsette utviklingen, noe som er bra. Du vil da rapportere om at praksis i rapportene diskutert her. De selvbeherskelse modulene på Ubiquity plattformen er muligheter for deg til å utforske ulike praksiser og finne metoder som fungerer for deg.

Hver uke du er forventet å publisere en selvbeherskelse Refleksjon som beskriver selvbeherskelse arbeidet du har gjort den siste uken. Din selvbeherskelse Mentor vil kort gjennomgå disse innleggene. Hver trimester du også sende inn en selvbeherskelse rapporterer at dokumenter (i skrivende stund, video eller lyd) hvordan selvbeherskelse praksis har utviklet seg over trimester, din opplevelse av sin innflytelse, og hvordan den forholder seg til studiene og Impact endringsprosjektet. Dette selvbeherskelse rapport vil bli vurdert av din mentor og du får personlig tilbakemelding på det.

Din Mentor vil være tilgjengelig for deg hele tiden din på Ubiquity, for å støtte deg når det trengs, og hjelper deg med å gjøre din studievalg.

Impact Prosjekt

Virkningen! Programmet støtter du å gå fra fase for å komme opp med en god idé for å skape positiv endring (i form av et sosialt foretak eller endringsprosjektet) rett gjennom til implementering, inntekt og innflytelse. Omtrent halvveis gjennom du kan søke om mikrofinans til å teste ut dine ideer.

Et omfattende sett med læringsressurser er tilgjengelig, og det finnes også en rekke tester for å hjelpe teste din forståelse - hvis du passerer, vil du låse opp merker for å legge til profilen din! Du er pålagt å ta minst 5 Impact-relaterte kurs for å støtte deg i utviklingen av prosjektet. På en rekke øyeblikk under programmet, blir du bedt om å sende deler av arbeidet for tilbakemeldinger som kan hjelpe deg til å utvikle prosjektet. Som i et kurs, bli med deg en Pod med et lite antall andre studenter, som er overvåket av din Impact Coach. Når du sender inn oppgaver, vil du få tilbakemelding fra din Coach, samt fra andre studenter i programmet.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurs fra Ubiquity University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
12,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist