• 5 sentrale kurs
  • 2 valgfag
  • 1 selvbeherskelse kurs pluss en selvbeherskelse Mentor
  • 2 Impact kurs pluss en Impact Coach
  • Impact Prosjekt med sti fra tanker til manifestasjon

Krav: yrkesfaglig nivå RQF / FHEQ 5 Lengde: 10 kurs Pris: US $ 3,000

Ubiquity digitale første BA grad programmet er utviklet for å utstyre deg å operere i en hyper-kompleks verden - hvor hastigheten av endring er økende eksponentielt, blir sammenhengene problemer vevd stadig tettere, og hendelser hvor som helst kan ha dramatiske effekter overalt. I epoker av endring som vår, er business as usual ikke lenger et alternativ. Vår forpliktelse er å utstyre deg å være i stand til å trives i denne virkeligheten samtidig som vi bidrar til en verden som fungerer for alle.

For å oppnå det, hjelper Ubiquity deg å utvikle seks kjernekompetanse. Denne kompetansen er delt inn i tre områder: Kunnskap innhold (de tingene du skal studere), personlige egenskaper (dimensjonene i deg selv at du kommer til å utvikle), og action i verden (hvordan du engasjerer verden). Alle dine studier og program-relatert aktivitet på Ubiquity vil bidra til utviklingen av disse kjernekompetanse.

BA Kurs

En Ubiquity BA Capstone Gjennomføring Programmet består av 7 studieretningene (30%), 2 Impact kurs og en Impact Project (30%) og en selvbeherskelse kurs og selvbeherskelse prosjekt (30%). De resterende 10% er for samarbeid, som vist i den elektroniske samhandlingen, kreative oppgaver og Impact Project.

Studiene er bygget opp av tre hovedgrupper:

Sentrale kurs - Dette er et sett av fem kurs som du tar før du går videre til å utforske mer.

Fordypningskurs - Disse er opp til to andre kurs som du velger fra noen av de andre allmennutdanning kurs som tilbys gjennom Ubiquity.

Sentrale kurs (5 obligatoriske kurs - se emnebeskrivelsene under)

  • Grunnlaget for kritisk tenkning med Dr. Linda Elder
  • Globale krefter og forme fremtiden med Dr Paul Ray
  • Gode ​​bøker av verdens visdom Tradisjoner med Dr Jim Garrison
  • The Living Universe med Dr Duane Elgin
  • Transformasjonsledelse, strategi og styring med Peter God

andre kurs

Når du har fullført sentrale kurs, må du velge to mer generell utdanning, 2 Impact kurs og en selvbeherskelse. Den nyeste utvalg av kurs er tilgjengelig på www.ubiquity.courses.

Selvbeherskelse

De selvbeherskelse komponent skjærer på tvers av alle studie og tid på Ubiquity. Du er pålagt å ta minst ett selvbeherskelse relaterte kurs for å støtte utviklingen av praksis i løpet av graden din. Det kan være at du allerede har en viss praksis for selvbeherskelse at du bare ønsker å fortsette utviklingen, noe som er bra. Du vil da rapportere om at praksis i rapportene diskutert her. De selvbeherskelse modulene på Ubiquity plattformen er muligheter for deg til å utforske ulike praksiser og finne metoder som fungerer for deg.

Hver uke du er forventet å gjøre en kort innlegg i som beskriver selvbeherskelse arbeidet du har gjort den siste uken. Din selvbeherskelse Mentor vil kort gjennomgå disse innleggene. Hver trimester du også sende inn en selvbeherskelse rapporterer at dokumenter (i skrivende stund, video eller lyd) hvordan selvbeherskelse praksis har utviklet seg over trimester, din opplevelse av sin innflytelse, og hvordan den forholder seg til studiene og Impact endringsprosjektet. Dette selvbeherskelse rapport vil bli vurdert av din mentor og du får personlig tilbakemelding på det.

Din Mentor vil være tilgjengelig for deg hele tiden din på Ubiquity, for å støtte deg når det trengs, og hjelper deg med å gjøre din studievalg.

Impact Prosjekt

Virkningen! Programmet støtter du å gå fra fase for å komme opp med en god idé for å skape positiv endring (i form av et sosialt foretak eller endringsprosjektet) rett gjennom til implementering, inntekt og innflytelse. Omtrent halvveis gjennom du kan søke om mikrofinans til å teste ut dine ideer.

Du er pålagt å ta minst 2 Impact-relaterte kurs for å støtte deg i utviklingen av prosjektet. På en rekke øyeblikk under programmet, blir du bedt om å sende deler av arbeidet for tilbakemeldinger som kan hjelpe deg til å utvikle prosjektet. Som i et kurs, bli med deg en Pod med et lite antall andre studenter, som er overvåket av din personlige Impact Coach.

For hver modul av programmet er det en presentasjon som tar deg gjennom de ulike trinnene, introduserer forskjellige ressurser og gi deg oppdrag, som handler om å bruke din læring til prosjektet. En pdf-dokument kan du arbeide klart og jevnt gjennom hver modul.

Vi anbefaler at du jobber i et team på prosjektet, med kanskje 2-4 andre mennesker. Du kan ta med et team fra hvor du bor eller arbeider med deg inn i Impact! program, eller du kan finne gruppe partnere fra andre mennesker meldt seg på programmet. Grip denne muligheten mens du kan!

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurs fra Ubiquity University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
3,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist