Read the Official Description

Bachelor Industrial ingeniør 4,0

Vår Bachelor i Industrial Engineering (B. Eng.) Forbereder deg med bred omfattende spesialisert kunnskap om IT og tekniske og forretningsmessige ferdigheter til å møte utfordringene i industri før. Innovasjoner som kan oppsummeres under begrepet Industrial 4.0 er dermed separat tenkt å bruke den raske industri utviklingen de siste årene, og for å gjøre profilen til våre kandidater for arbeidsmarkedet mer interessant.

Vi legger særlig vekt på maksimal fleksibilitet, god kvalitet, en sterk praktisk orientering og en rekke tjenester og innovasjoner som vil gjøre deg deltids studere enklere. Våre lærere er også ute til enhver tid som en kontaktperson, slik at i studien alt går greit.

Alle studenter som skriver seg inn, vil også motta en iPad Mini Retina *. Dermed har du skript, instruksjonsvideoer og podcaster alltid. * Handling avhengig av perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad

Fakta om fjernundervisning Bachelor Business Engineering Industry 4,0

 • Grad: Industrial Engineering (B. Eng.)
 • Varighet av studien: enten 6, 8 eller 12 semestre
 • Språk: Tysk
 • Studiepoeng: 180 studiepoeng
 • TEST: 4-6 eksamener per semester, lagre på 36 studiesentre i Tyskland, Østerrike og Sveits, eller over hele verden gjennom 130 Goethe institutter. Selv rent online basert mulig!
 • PRØVE PROGRAM: gratis 4 ukers prøveperiode
 • UTVIDELSE: gratis
 • OPPTAKSKRAV: (teknisk) videregående skole eller fullført mesterbrev eller minimum 2-årig utdanning med 3 års yrkeserfaring.
 • Akkreditering: FIBAA, Zfu
 • STUDIE START: når som helst

Fremtidsutsiktene for spirende industrielle ingeniører

Kontinuerlig utvikling er i bransjen er en konstant - kompleksiteten og hastigheten av endring er ikke økt betydelig. Innovasjoner som er skjult bak begrepet industriell 4.0, har bare for SMB muligheter - men også risiko hvis denne utviklingen er neglisjert. Etterspørselen etter kvalifiserte ingeniører som 4,0 virkelig forstå emnet industrien er enorm. Programmet gir deg muligheten til å svare på de resulterende behovene til industrien og gode etableringsmuligheter i spennende bransjer. Ved å velge fra brønner i fjernundervisning IUBH vi gi fra. 5 Semester muligheten til å spesialisere seg selv og derfor din ytterligere heve profilen.

Krav til studier

Den fjernundervisning Bachelor (B. Eng.) Industrial Engineering er i utgangspunktet åpent opptak. Fra din side av bare ett studiekompetanse er derfor nødvendig for påmelding.

Studerer med (spesialisert) Abitur

Som søker med et universitet inngang kvalifisering (Abitur) eller teknisk fagskole (teknisk videregående skole), kan du gå inn umiddelbart og uten eksamen i bachelorstudiene ved IUBH.

Studerer uten Abitur

Selv uten (teknisk) videregående skole er en oppføring mulig hvis du tar med følgende erfaring:

 • En minst to års yrkesrettet opplæring og
 • minst tre års yrkeserfaring.

Også mesterbrev eller en karriereutvikling (z. B. som IHK Fachwirt / in) gir rett til å studere start.

prøve Course

Et eksempelprogram (som ikke må forveksles med de frie fire-ukers studie studier) er nødvendig! Vet du videregående skole ikke har en (profesjonell) og utdanning / yrke har ingen virksomhet bakgrunn, eller fokus for din trening / faglige aktiviteter ikke henviser spesielt til en av våre studieprogrammer. Det ville være tilfelle hvis du hadde trent som kokk, mekaniker eller lærere. Hvis denne opplæringen må være minst to år, og du dessuten verfügst over tre års erfaring, en oppføring ved å prøve studie i bachelorprogrammet du velger er mulig.

Dette inkluderer de tre første semestrene av studiet og slutter automatisk når denne tiden to tredjedeler av de planlagte kursene eller Moduler er fullført. Du studere fortsetter deretter med jevne mellomrom.

Detaljer om autorisasjon gjerne referere til våre studieeksamensreglementet. Eller, enda bedre, sette deg selv med vår studie rådgivning i forbindelse, den som er beskrevet deg muligheter til å studere uten skole.

For øvrig: Be Free Info Nå materiale og få en overraskelse!

Program taught in:
Tysk

See 21 more programs offered by IUBH Fernstudium »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
6 - 12 semestre
Deltid
Heltid studier
Pris
- Prisene varierer avhengig av tid modell.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato