Bachelor i virksomheten i administrasjonsapplikasjoner (online)

Institute of Technology Sligo

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor i virksomheten i administrasjonsapplikasjoner (online)

Institute of Technology Sligo

Dette programmet er rettet mot de som jobber med eller vurderer en karriere i virksomheten. Programmet bygger på læring oppnådd i høyere sertifikat i næringslivet (Nivå 6 NFQ) og fokuserer på de praktiske ferdigheter og kunnskaper som kreves for å forbedre ytelsen i et bedriftsmiljø. Studentene skal tilegne seg de brede forretningsvitenskapene som vil gjøre dem i stand til å skaffe seg arbeid over et bredt spekter av forretningsmiljøer på administrativt eller junior ledelsesnivå.

Programmet leveres online over ett år. Den består av syv moduler - fire i semester ett og tre i semester to (inkludert en avhandling). Modulene leveres online av profesjonelt kvalifiserte og erfarne forretningsforelesere og dekker følgende forretningsfunksjoner:

  • personalledelse
  • virksomheten informasjonssystemer
  • Økonomisk styring og kontroll
  • administrasjon
  • økonomi

Studentene vil også ha mulighet til å gjennomføre en mindre avhandling som foregår av forskningsmetoder seminarer.

Programmet inneholder en betydelig kontinuerlig on-line vurdering i hver av modulene og avsluttende skriftlige eksamener som holdes i instituttet (eller ved alternativ godkjent eksamenssenter) ved slutten av hvert semester.

rwyj6

Opptakskrav

Det er ingen tilstedeværelseskrav for dette programmet. Studentene vil få en tidsplan for live online forelesninger før kursets startdato (live forelesere vil bli planlagt kun for uken netter, mandag-torsdag).

Søkere bør ha et nivå 6 høyere sertifikat (tidligere kalt nasjonale sertifikat) i næringslivet (eller kognitivt område). Søkere med andre kvalifikasjoner og / eller med betydelig relevant forretningserfaring kan også vurderes gjennom IT Sligo's Recognition of Prior Learning (RPL) prosess.

Alle forelesninger, opplæring og praktisk arbeid leveres via engelsk. Det er svært viktig at studenter som ikke er engelsktalende har den nødvendige standarden på oppføring for å sikre at de får maksimal verdi fra sin tid på IT Sligo. Krav til minimumskunnskaper i engelsk som kreves for oppføring til IT Sligo er: 5,5 IELTS for bachelorgrader.

Karrieremuligheter

Vanligvis vil kandidater med en bachelor i Business i Management Applications forbedre sine karrieremuligheter i lederstillinger både i privat og offentlig sektor eller bruke programmet som en stepping stone for å komme inn i næringslivet for første gang. Tidligere kandidater jobber nå i produksjon, detaljhandel og offentlig tjeneste; Andre har satt opp svært vellykkede bedrifter. Programmet er også en ideell base for å komme videre til nivå 8 æresbevissthetskvalifikasjon i IT Sligo.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Price
Pris
2,250 EUR
Information
Deadline
Locations
Irland - Sligo, County Sligo
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Irland - Sligo, County Sligo
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen