Bachelor I Psykologi

Corban University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor I Psykologi

Corban University

Hvem vi er, er en kompleks blanding av personlighet, bakgrunn, kultur, holdninger og erfaringer, og hver persons historie er unik. Etablere en solid forståelse av den verden vi lever i, hva guider menneskelig atferd og hvordan å forholde seg til forskning og undersøke godt. Du vil være godt forberedt for en lederposisjon i departementet, psykologi, rådgivning eller sosialt arbeid. Psykologien store lar deg dykke inn i relevante teorier og forskning for å forstå hva som driver menneskelig atferd og hvordan du kommuniserer med og tjene andre. Interaktiv, engasjerende og praktiske klasser, kombinert med gode internship erfaringer, forberede deg for gradsstudier og din karriere. Psykologi majors kan velge mellom tre helt online konsentrasjoner for å bygge deres studium som passer deres fremtidige karriere.

 • General Psychology: Hvem vi er, er en kompleks blanding av personlighet, bakgrunn, kultur, holdninger og erfaringer, og hver persons historie er unik. Den generelle psykologi store fordyper deg i en verden av psykologi teori, filosofi og forskning for å forstå hva som driver menneskelig atferd. Interaktiv, engasjerende og praktiske klasser, kombinert med gode internship erfaringer, forberede deg for gradsstudier og din karriere. Denne graden er beregnet for studenter som er interessert i det kliniske, sosiale, utviklingsmessige, kognitive, biologiske og / eller forskningsområder i gradsstudier på vei mot en master-eller doktorgrad, samt for umiddelbar karrierer i psykologi relaterte innstillinger.
 • Pre-Rådgiving / klinisk psykologi: Enten å gjøre med en stor livet krise eller søker visdom og veiledning for hverdagen, alle kan dra nytte av den støtte og lytte øret av en rådgiver. Den pre-rådgivning / klinisk psykologi grad hjelper deg å bygge kompetanse til å samhandle med, tjener, oppmuntre og støtte andre. Corban tilbyr spesialiserte kurs som ikke vanligvis finnes i de fleste undergraduate psykologi programmer, for eksempel traumer terapi, industriell organisasjonspsykologi, fellesskap byrå rådgivning og mer. Velg de valgfrie klasser som dekker dine spesifikke interesser, og skreddersy din grad mot dine karrieremål. Denne graden er beregnet for studenter som er interessert i å bli lisensiert rådgivere eller ekteskap og familieterapeuter etter fullført gradsstudier, og / eller arbeider i departementet, sosialt arbeid og hands-on arbeid innstillinger, samt for umiddelbare karrierer i psychology- og departement -relaterte innstillinger.

Unike muligheter og opplevelser

De internasjonale erfaringer, praksisplasser og studentforskningsmuligheter som er tilgjengelige gjennom Corban psykologi program kombineres for å skape et godt avrundet utdanning for deg. Erfaringene du velger kan hjelpe deg tilpasse grad å utstyre deg for din valgte karrierevei.

Karrieremuligheter

Corban psykologi nyutdannede er ansatt i et bredt spekter av rådgivning, forskning, departement og sosial karrierer. De forlater Corban rustet til å utmerke seg i gradsstudier og forfølge meningsfulle karrierer som:

 • Ekteskap og Family Therapy
 • Ministry
 • Klinisk psykologi
 • Youth pastorate
 • Rådgivning
 • Privat praksis
 • Barnevernet
 • Forskning
 • Sosialt arbeid

opptakskrav

 • Bekjenner tro på Jesus Kristus og leve et konsekvent kristen livsstil.
 • Demonstrere skrivekompetanse for å fungere vellykket på en bachelor grad.
 • Corban anbefaler en høyskole GPA på 2.0 for studenter som tar med overføre studiepoeng, eller en high school GPA på 2,7.
 • Har ett år av livet, arbeid eller høyskole erfaring siden han ble uteksaminert videregående skole.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
29,980 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Salem, Oregon
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - Salem, Oregon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen