Bachelor I Business

Corban University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor I Business

Corban University

Bli en effektiv beslutningstaker, dyktig kommunikator og åndelig-moden virksomhet leder gjennom opplæring i organisatorisk ledelse, ledelse, internship muligheter og annen disiplin-spesifikke kurs. Programmene i Hoff School of Business er utformet for personer som ønsker opplæring og erfaring i de faglige kompetansen som trengs for å være vellykkede ledere, ledere, markedsførere, eller fagfolk i enhver bedrift. Beste forretningspraksis er lært fra et bibelsk perspektiv, og gir deg en dyp pedagogisk erfaring som forbereder deg til å gjøre en forskjell i verden av virksomheten og i markedet for ideer. The Hoff School of Business tilbyr tre forskjellige forretnings konsentrasjoner å utstyre deg for din fremtid.

  • Regnskap: Bruk ditt talent for tall og oppmerksomhet på detaljer med en karriere innen regnskap. Enten du er interessert i offentlig regnskap, corporate regnskap eller formuesforvaltning, vil du være rustet til å utmerke seg i regnskap yrke. Lær å utarbeide årsregnskap, balanse regnskap, administrere lønn, forberede selvangivelse og bygge kunderelasjoner. Mange regnskap hovedfag går på å tjene deres CPA lisens og finne arbeid i en rekke bedrifter og virksomheter.
  • Leadership & Management: Forbered deg på å engasjere næringslivet som leder av integritet og medfølelse, håndtere mennesker og prosesser klokt og effektivt. Lær de beste praksis for drift, human resource management, det grunnleggende ledelse og personlig salg og salgsledelse. Du vil ta kjernevirksomhet kurs for å utvikle en solid forståelse av ledelse og finans prinsipper, og deretter tilpasse grad ved å velge valgfag som oppfyller dine spesifikke interesser og karrieremål.
  • Markedsføring: innen markedsføring kan du opprette og kommunisere utseende, stemme og merke av en bedrift eller tjeneste. Utforsk dynamikken i å kommunisere til en markedsplass, forske markedets behov og ønsker, analysere forbrukeratferd og utvikling av et 21. århundre kommunikasjonsplan ved hjelp av sosiale medier. Du vil lære hvordan å nå riktig målgruppe med riktig budskap for effektiv markedsføring og merkevareledelse.
  • Idrett og fritidssysler Ledelse: Slå din lidenskap for sport og rekreasjon i en spennende karriere som arbeider med idrettsutøvere og fritidsbåtfolk. Denne konsentrasjonen fokuserer på de sportslige og rekreasjonsmuligheter som vokser som mennesker stadig drive friluftsliv og personlig egnethet. En sport og rekreasjon ledelse grad lærer deg i virksomheten siden av atletisk programmer og gir deg et bredt spekter av ferdigheter til å bruke etter college.

Karrieremuligheter

The Hoff School of Business utvikler dedikerte, etiske og innovative bedriftsledere som er utstyrt til å utmerke seg i et bredt spekter av yrker.

Alumni av Hoff School of Business jobber rundt om i verden med slike organisasjoner som Nike, Zillow, FBI, Nordstrom, KPMG, Dr. Martens, Moss Adams, YMCA, Willamette Valley Bank, AKT CPAs, Country Selskaper, Industrial Finishes, Teamviewer, Bonaventure Senior Living, Cenex, MAPS Credit Union, SAIA Trucking, Homeland Security, Harry & David, ProFlowers.com og mange flere.

I 2015, for sjette år på rad, nyutdannede Hoff scoret over landsgjennomsnittet på Major Feltet test for business school nyutdannede. (Nasjonalt 31,195 studenter nasjonalt tok eksamen.) The Hoff School of Business rangert på 80. persentil ut av 489 skoler som bruker eksamen.

Våre regnskap nyutdannede er godt forberedt for CPA eksamen, med 100% av de som driver med eksamen bestått. I 2015 100% av våre regnskap akademikere hadde også en regnskapsmessig posisjon innen en måned etter konfirmasjonen.

opptakskrav

  • Bekjenner tro på Jesus Kristus og leve et konsekvent kristen livsstil.
  • Demonstrere skrivekompetanse for å fungere vellykket på en bachelor grad.
  • Corban anbefaler en høyskole GPA på 2.0 for studenter som tar med overføre studiepoeng, eller en high school GPA på 2,7.
  • Har ett år av livet, arbeid eller høyskole erfaring siden han ble uteksaminert videregående skole.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
29,980 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Salem, Oregon
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - Salem, Oregon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen