Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du ønsker å kvalifisere på et akademisk nivå så mye som mulig for helsevesenet, er du med studium for Bachelor helseøkonomi (B. A.) veldig god råd: Helse økonomisk grunnleggende er kombinert i denne opplæringen som med organisatoriske, kommunikative og juridisk kompetanse. Studien gir verktøy for lederstillinger i helseindustrien, gir ferdigheter for komplekse, ansvarsfull oppgave områder og gir studentene mye etterspurte grensesnitt leder fortsetter. Utvalget av fremtidige søknader er like forskjellige som selve studien. Nyutdannede fungere som en økonomisk konsulent eller prosjektleder i organisasjoner, bedrifter eller trygdeinstitusjoner, for eksempel i rådgivning. Selv i sykehus eller sykepleie anlegg kommer helseøkonomer brukt. Etter Bachelor Du har muligheten til å ha et praktisk kurs for Master Health Economics (M. A.) for å utdype din kunnskap.

Nøkkelkvalifikasjoner

Apollon Universitetet har en Bachelor helseøkonomi (B. A.) utviklet et kurs, fullt kvalifiserte kandidater til de nye utfordringene i helsemarkedet. sikte på å lære sunn økonomisk sectional kunnskap som gjør det mulig å reagere optimalt til de raske endringene i helsemarkedet og kan anta komplekse og ansvarlig oppgaver.

Studie innholdet

Du tilegne seg gjennom differensierte læreplanen med praktisk innhold, til kompetanse operere selvstendig og effektivt i midten til øvre-styring av helse økonomi. Med valgfag Det gjør dem individuelt passende emner. Teknisk sett er meget praktisk innhold i sentrum:

  • Styre og kontrollinstrumenter
  • Prosess og Quality Management
  • strukturell kompetanse på Health Systems og folkehelse
  • Economics
  • Investering og finansiering

I tillegg til teknisk kunnskap om generelle økonomiske og helseøkonomiske prosesser metodisk og sosiale ferdigheter i studien som skal utdypes, inkludert:

  • Prosjektledelse, personell og organisasjon konsulent teknikker
  • Intervjue og samfunnskontakt

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

helst

Graduation

De skaffer den internasjonalt anerkjente Bachelor of Arts i Department of Health Economics. Med denne graden er du kvalifisert utmerket for mellomledere og lederroller i helsesektoren.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

Bachelorstudiet i helseøkonomi (BA) av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA) sertifisert.

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder).

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato