Den nydesignede fjernundervisning kurs for Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Tilbyr en spesielt praktisk og tverrfaglig psykologisk trening. Du får ikke bare innholdet og metodekompetanse innen psykologi, men også inngående kompetanse på områdene helse og økonomi.
Dette bachelorgrad programmet er rettet mot alle som opptar de ulike fagområder utenfor klinisk psykoterapi (vil) (se bruksområder), der er dyp psykologisk kompetanse og kunnskap om bedriftsøkonomi og helsefag fordelaktige.

Nøkkelkvalifikasjoner

Studiet for Bachelor of Applied Psychology (B. Sc.) Gir deg en gjennomtenkt Wissensmix fra fagområdene anvendt psykologi, helse og økonomi. Avhengig av hvilken av de valgbare fra deg profesjonell depresjon du bestemmer du kvalifiserer for ulike fremtidsrettede yrker og forbedre din profesjonelle eller A Karrieremuligheter bærekraftig.
Programmet er laget bevisst bred og derfor ikke fokusert på feltet klinisk psykologi, slik at du som mange jobb og karrieremuligheter. Fordi for en selvstendig psykoterapeutisk aktivitet også en langvarig psykoterapeutisk trening ville være nødvendig i tillegg til bachelor- og mastergrad program med fokus innen klinisk psykologi, slik det kreves i psykoterapi loven. En selvstendig næringsdrivende som trener eller trener for ulike psykologiske områder (f.eks krise og stress management, mobbing rådgiving) er tilgjengelig med grad i anvendt psykologi åpent kurs.

Studie innholdet

Sammenlignet med andre, ofte teoritung psykologi grad programmer, er Apollon bachelorgrad program skilles Applied Psychology (B. Sc) Ved søknad orientert og fremtidsrettede valgfag fra.:

  • Occupational Health Management - Arbeid og helse
  • Markedsføring og forbruker psykologi - Markedsføring og helse
  • Educational Psychology - Utdanning og helse
  • Gerontopsychologie - alder og helse
  • Idrettspsykologi og Helse-Sports

I denne studien tappet helt klar over de tre store temaene i psykologi, helse og økonomi, som blir stadig viktigere for økonomien og samfunnet og deres samspill. I tillegg til den tverrfaglige innhold er du verdifulle sosiale og metodiske ferdigheter formidles, med fokus blant annet på kommunikasjon, rådgivning, konflikthåndtering og diagnostikk.

opptakskrav

Kravene for opptak til bachelorstudiet er regulert av Higher Education Act Bremische (BremHG). Deretter kan du studere under visse forhold uten high school kvalifikasjoner.

baseline

helst

Graduation

De skaffer den internasjonalt anerkjente Bachelor of science (B. Sc.). Med denne graden er du kvalifisert utmerket for mellomledere og lederroller i helsesektoren.

Studievarighet

Kontroll studere 36 måneder eller 48 måneder (180 studiepoeng).

test studie

Ved å registrere deg på Apollon Hochschule Du kan teste for 4 uker studerer gratis. Innenfor denne perioden, kan du logge inn når som helst tilbakekaller. så ingen kostnader oppstår for deg.

akkreditering

The Bachelor i Applied Psychology (B. Sc.) Er sertifisert av International Agency for kvalitetssikring og akkreditering av studietilbud og institusjoner (FIBAA).

Gratis utvidelse

Opp til 50% av den valgte studien varianten (18 eller 24 måneder).

http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1240

Program undervist i:
Tysk

Se 4 flere kurs fra Apollon Hochschule »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
36 - 48 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato