Ba (æresbevisninger) i musikk

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ba (æresbevisninger) i musikk

The Open University

Denne graden vil utvide og utdype forståelsen av et bredt spekter av musikalske praksiser (omfatter vestlig kunstmusikk, jazz, populær musikk og ikke-vestlig musikk).

Du vil utvikle de tekniske ferdighetene til å analysere og lage musikk i ulike stiler, og de kritiske ferdighetene til å diskutere musikk i forhold til dens kulturelle sammenhenger. Du vil også få kritiske og reflekterende ferdigheter til å utvikle din egen musikalske praksis.

Viktige egenskaper for kurset

 • Studer et bredt spekter av musikalske repertoarer og praksis, informert av verdensledende forskning
 • Lag, analyser, utfør og studere musikkens sosiale sammenhenger
 • Utvikle praktisk musikkfremstilling og ytelsesferdigheter ved Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance
 • Åpent for musikere som arbeider i en hvilken som helst tradisjon og på et hvilket som helst stadium av deres musikalske utvikling
 • Relevant til et bredt spekter av musikalske og ikke-musikalske karriere, inkludert undervisning, kunstadministrasjon, fellesskapsmusikk og lydopptak

Kursdetaljer

Denne graden har tre trinn, hver bestående av 120 studiepoeng.

 • Du starter Stage 1 med en bred introduksjon til kunst og humaniora etterfulgt av opptil to moduler valgt fra en rekke fag.
 • I fase 2 vil du studere to obligatoriske moduler som vil introdusere deg til musikkprinsippene og bruke musikkteknologi.
 • Til slutt, på trinn 3 , fullfører du graden din med to obligatoriske moduler som utforsker musikkens innflytelse i sosiale sammenhenger og praksis med musikkopptak.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for denne kvalifiseringen.

Før du starter trinn 2 i denne graden, bør du ha kunnskap om musikkteori tilsvarende ABRSM grad 3-nivå, ettersom modulene starter på dette nivået og utvikler seg til mer avanserte musikalske konsepter og teknikker. Hvis du ikke har oppnådd dette nivået, kan du nå det ved å studere OUs gratis online kurs, Introduksjon til musikkteori.

Når du studerer Stage 3-modulen . Praksis med musikkproduksjon (en modul som tilbys av vår samarbeidsorganisasjon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance), forventes du å være aktivt involvert i en form for praktisk samarbeidsmusikk som gjøres i løpet av denne modulen. Du vil også bli pålagt å delta i en boliglæringsuke på Trinity Laban i Greenwich, London. Studenter på ethvert nivå av praktisk musikalsk ferdighet er velkommen til å ta modulen.

Ferdigheter for karriereutvikling

Studie av musikk vil gi deg et tilpasningsbart sett av ferdigheter som kan lede i mange retninger, og som er verdsatt av arbeidsgivere. Svært oppsummert er dette kritisk tenkning, analyse, samarbeidende arbeid, kommunikasjon og kompetanse i arbeid med abstrakte strukturer og prosesser. Du vil skarpere dine IT-, skrive- og selvstendige ferdigheter, og utvikle en evne til å assimilere og evaluere relevant informasjon når du bygger et argument. Dette er nøkkelferdigheter i komplekse organisasjoner, og er svært ettertraktet i verden utover studiet - enten du allerede jobber, frivillig eller endrer karriere.

Karriere relevans

Studie av humaniora krever en forståelse av menneskelige aktiviteter i ulike kulturmiljøer og historiske kontekster. Bredden på studiet og spekteret av musikalsk repertoar og praksis utforsket, kombinert med klar tenkning og kommunikasjon, gjør BA (Hons) Musikk relevant for et bredt spekter av karriere, blant annet:

 • de kulturelle og kreative næringene
 • utdanning
 • offentlig forvaltning, lokale myndigheter, embetsverk, kunstinstitusjoner og sosiale tjenester
 • reklame, journalistikk, publisering og PR
 • forretninger, bank og detaljhandel
 • menneskelige ressurser
 • veldedige og valgkamp
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert January 1, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
3 - 16 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline