Ba (æresbevisning) i samfunnsvitenskap

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ba (æresbevisning) i samfunnsvitenskap

The Open University

Hva er årsaken til opptøyene? Er kommersialisering graver barndommen? Har fattigdom fører til kriminalitet? Samfunnsvitenskapen utforsker slike spørsmål og hjelper informere fagfolk - fra politifolk til tjenestemenn til bedriftsledere - som ønsker å basere sine beslutninger på de beste bevisene.

Denne graden er designet for å være fleksibel, slik at du kan spesialisere seg i et bestemt emne eller å utvikle kunnskaper og ferdigheter fra en kombinasjon av emner, inkludert sosiologi, psykologi, kriminologi, geografi, politikk og økonomi. Du vil kunne trekke sammen ideer om de store problemene som påvirker enkeltpersoner og samfunn, og du vil få et bredt spekter av verdifulle overførbare ferdigheter - åpne arbeidsplasser i private, offentlige og frivillige bransjeorganisasjoner.

Viktige egenskaper for kurset

 • Gir en grundig innføring i samfunnsvitenskap og utforsker en rekke aktuelle sosiale, politiske og økonomiske spørsmål
 • Du kan velge en navngitt spesialistrute fra seks fag: kriminologi, økonomi, geografi, politikk, psykologi og sosiologi. Alternativt kan du velge hvilken som helst kombinasjon av moduler, i henhold til dine interesser og behov
 • Lær hvordan du bruker de nyeste samfunnsvitenskapsteorier til et bredt spekter av virkelige situasjoner
 • Forbedre ansettelsesevnen din med en verdsatt kombinasjon av kunnskap og ferdigheter

Kursdetaljer

Denne graden har tre trinn, hver bestående av 120 studiepoeng.

 • Du starter Stage 1 med en innledende samfunnsvitenskapsmodul, og avhengig av din planlagte rute gjennom kvalifikasjonen, fortsett med en bredstudiet av samfunnsfag eller spesialiserer seg på ett område.
 • Deretter fortsetter du i trinn 2 og 3 å kombinere moduler fra hele læreplanen for samfunnsvitenskap, eller fullføre studien av den navngitte spesialistruten.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for denne kvalifikasjonen.

På Åpent Universitet mener vi at utdanningen skal være åpen for alle , slik at vi gir høykvalitativ universitetsopplæring til alle som ønsker å realisere sine ambisjoner og oppfylle deres potensial.

Selv om det ikke er noen opptakskrav, er det noen ferdigheter som du trenger for å lykkes. Hvis du ikke er klar for OU-studie, kan vi veilede deg til ressurser som forbereder deg, hvorav mange er gratis.

Ferdigheter for karriereutvikling

Arbeidsgivere verdsetter de ulike fagvitenskapene i samfunnsvitenskapen veldig høyt. Evnen til å jobbe på tvers av ulike fagområder gir deg en bred portefølje av overførbare ferdigheter, inkludert evnen til å:

 • tolke, analysere og kritisk vurdere kvantitative og kvalitative bevis
 • søk læring til virkelige situasjoner
 • kommunisere effektivt til en rekke målgrupper ved hjelp av ulike medier
 • ansett et bredt spekter av digitale praksis for å finne, bruke og lage data
 • lære autonomt og planlegge, gjennomføre og presentere selvstendig arbeid
 • Arbeid effektivt med andre for å oppnå felles utfall

Karriere relevans

En grad i samfunnsvitenskap kan føre til sysselsetting på tvers av det offentlige, private og frivillige sektorer. Bedrifter, offentlige organisasjoner og utdanningsinstitusjoner har i økende grad å håndtere sosiale problemer, og verdsetter de ferdigheter som samfunnsvitenskapelige kandidater kan gi, noe som gjør denne graden relevant for et bredt spekter av yrker, blant annet lokalforvalter, tjenestemann, videregående lærer, sosial arbeidstaker, veldedighetsorganisasjoner, journalistikk og fagforeningsansatte. Du kan også bruke BA (Hons) samfunnsvitenskap for videre studier i høyere utdanningssektoren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert December 31, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
4 - 16 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline