Ba (æresbevisning) i samfunnsvitenskap (psykologi)

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ba (æresbevisning) i samfunnsvitenskap (psykologi)

The Open University

Dette er en av flere spesialistruter tilgjengelig i vår BA (Honours) Social Sciences (R23) grad.

Halvparten av studiene vil være i tverrfaglig samfunnsvitenskap. For den andre halvparten vil du først utforske psykologi gjennom en rekke virkelige problemer, blant annet kjærlighet, seksualitet og kunstig intelligens, før du velger å studere enten sosialpsykologi eller rådgivning og rettsmedisinsk psykologi.

Etter ferdigstillelse av denne graden, vil du kunne bruke kunnskap om klassiske og moderne teorier og forskning i psykologi og sosial teori til et bredt spekter av praktiske og teoretiske problemstillinger, ved hjelp av dataanalyse og analytiske teknikker for å forstå et bredt spekter av emner som påvirke enkeltpersoner og samfunn. Du har også fått et bredt spekter av overførbare ferdigheter - åpne arbeidsplasser i private, offentlige og frivillige bransjeorganisasjoner.

Viktige egenskaper for kurset

 • Spesialiserer seg i psykologi innenfor en bred tverrfaglig samfunnsvitenskapelig grad
 • Utforsk kanten, aktuelle virkelige problemer for å få forståelse for atferd hos enkeltpersoner og sosiale grupper
 • Få et sterkt sett med overførbare ferdigheter som er direkte relevante for arbeidsplassen
 • Utvikle ferdigheter i en rekke skriftlige formater, inkludert skriverapport
Vennligst merk: Fullføring av denne graden vil ikke gjøre deg kvalifisert for Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) som er gitt av British Psychological Society.

Kursdetaljer

Denne graden har tre trinn, hver bestående av 120 studiepoeng.

 • Du starter Stage 1 med en innledende samfunnsvitenskapsmodul, og du vil også bli introdusert til de sentrale problemene i psykologi, og noen av de viktige teoriene og metodene som hjelper psykologer til å forstå hvordan individer og samfunn interagerer.
 • Deretter på trinn 2 og 3 vil halvparten av studiene være i tverrfaglig samfunnsvitenskap. For den andre halvdelen skal du undersøke fascinerende og aktuelle problemer med menneskelig oppførsel og sinnets arbeid.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for denne kvalifikasjonen.

På Åpent Universitet mener vi at utdanningen skal være åpen for alle, slik at vi gir høykvalitativ universitetsopplæring til alle som ønsker å realisere sine ambisjoner og oppfylle deres potensial.

Selv om det ikke er noen opptakskrav, er det noen ferdigheter som du trenger for å lykkes. Hvis du ikke er klar for OU-studie, kan vi veilede deg til ressurser som forbereder deg, hvorav mange er gratis.

Ferdigheter for karriereutvikling

Arbeidsgivere verdsetter de ulike fagvitenskapene i samfunnsvitenskapen veldig høyt. Evnen til å jobbe på tvers av ulike fagområder gir deg en bred portefølje av overførbare ferdigheter, inkludert evnen til å:

 • tolke, analysere og kritisk vurdere kvantitative og kvalitative bevis
 • søk læring til virkelige situasjoner
 • kommunisere effektivt til en rekke målgrupper ved hjelp av ulike medier
 • ansett et bredt spekter av digitale praksis for å finne, bruke og lage data
 • lære autonomt og planlegge, gjennomføre og presentere selvstendig arbeid
 • Arbeid effektivt med andre for å oppnå felles utfall

Karriere relevans

En grad i samfunnsvitenskap kan føre til sysselsetting på tvers av det offentlige, private og frivillige sektorer. Bedrifter, offentlige organisasjoner og utdanningsinstitusjoner har i økende grad å håndtere sosiale problemer, og verdsetter de ferdigheter som samfunnsvitenskapelige kandidater kan gi, noe som gjør denne graden relevant for et bredt spekter av yrker, blant annet lokalforvalter, tjenestemann, videregående lærer, sosial arbeidstaker, veldedighetsorganisasjoner, journalistikk og fagforeningsansatte. Du kan også bruke BA (Hons) samfunnsvitenskap for videre studier i høyere utdanningssektoren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert December 31, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
4 - 16 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline