Ba (æresbevisning) i samfunnsvitenskap (geografi)

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ba (æresbevisning) i samfunnsvitenskap (geografi)

The Open University

Dette er en av flere spesialistruter tilgjengelig i vår BA (Honours) Social Sciences (R23) grad . Halvparten av studiene vil være i tverrfaglig samfunnsvitenskap. For den andre halvdelen lærer du hvordan viktige geografiske begreper kan brukes på noen av de mest presserende utfordringene i det tjueførste århundre, blant annet globalisering, utvikling, klimaendringer, migrasjon og urbanisering.

Etter at du har fullført din grad, vil du kunne bruke geografiske og sosiale teorier til aktuelle debatter, analysere og vurdere ulike typer bevis, inkludert statistiske data, til en rekke emner som påvirker enkeltpersoner og samfunn, og du vil skaffe en bredt spekter av overførbare ferdigheter - åpne arbeidsplasser i private, offentlige og frivillige bransjeorganisasjoner.

Viktige egenskaper for kurset

 • Spesialiserer seg i human geografi innenfor en bred tverrfaglig samfunnsvitenskapelig grad
 • Utforsk virkelige verdensproblemer som globalisering og klimaendringer gjennom aktuelle geografiske og sosiale problemer
 • Forbedre ansettelsesevnen din med en verdsatt kombinasjon av kunnskap og ferdigheter
 • Oppnå en grad som er direkte relevant for karriere i planlegging, kommuner, miljøledelse og undervisning

Kursdetaljer

Denne graden har tre trinn, hver bestående av 120 studiepoeng.

 • Du starter Stage 1 med en innledende samfunnsvitenskapsmodul og undersøker problemene som møter dagens samfunn.
 • Deretter på trinn 2 og 3 vil halvparten av studiene være i tverrfaglig samfunnsvitenskap. For den andre halvdelen tar du opp noen av de mest presserende utfordringene i det 21. århundre, inkludert globalisering, utvikling, klimaendringer, migrasjon og urbanisering.

Inntakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for denne kvalifikasjonen.

På Åpent Universitet mener vi at utdanningen skal være åpen for alle, slik at vi gir høykvalitativ universitetsopplæring til alle som ønsker å realisere sine ambisjoner og oppfylle deres potensial.

Selv om det ikke er noen opptakskrav, er det noen ferdigheter som du trenger for å lykkes. Hvis du ikke er klar for OU-studie, kan vi veilede deg til ressurser som forbereder deg, hvorav mange er gratis.

Ferdigheter for karriereutvikling

Arbeidsgivere verdsetter de ulike fagvitenskapene i samfunnsvitenskapen veldig høyt. Evnen til å jobbe på tvers av ulike fagområder gir deg en bred portefølje av overførbare ferdigheter, inkludert evnen til å:

 • tolke, analysere og kritisk vurdere kvantitative og kvalitative bevis
 • søk læring til virkelige situasjoner
 • kommunisere effektivt til en rekke målgrupper ved hjelp av ulike medier
 • ansett et bredt spekter av digitale praksis for å finne, bruke og lage data
 • lære autonomt og planlegge, gjennomføre og presentere selvstendig arbeid
 • Arbeid effektivt med andre for å oppnå felles utfall

Karriere relevans

En grad i samfunnsvitenskap kan føre til sysselsetting på tvers av det offentlige, private og frivillige sektorer. Bedrifter, offentlige organisasjoner og utdanningsinstitusjoner har i økende grad å håndtere sosiale problemer, og verdsetter de ferdigheter som samfunnsvitenskapelige kandidater kan gi, noe som gjør denne graden relevant for et bredt spekter av yrker, blant annet lokalforvalter, tjenestemann, videregående lærer, sosial arbeidstaker, veldedighetsorganisasjoner, journalistikk og fagforeningsansatte. Du kan også bruke BA (Hons) samfunnsvitenskap for videre studier i høyere utdanningssektoren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University

Sist oppdatert December 31, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
4 - 16 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline