$close

Filtre

Se resultater

På nett BScs i Offentlig politikk 2022

Generell fullført i 3 til 5 år, er en bachelor of science, også kjent som en bachelor, en bachelorgrad fokusert på de tekniske aspektene av et bestemt emne. Studiet av studentenes utvalgte hovedmål forbedres ofte av praktiske erfaringer, laboratoriearbeid og andre relaterte øvelser. Hva er en online BSc i offentlig politikk? En Bachelor of Science i offentlig politikk er en grad designet f… Les mer

Generell fullført i 3 til 5 år, er en bachelor of science, også kjent som en bachelor, en bachelorgrad fokusert på de tekniske aspektene av et bestemt emne. Studiet av studentenes utvalgte hovedmål forbedres ofte av praktiske erfaringer, laboratoriearbeid og andre relaterte øvelser.

Hva er en online BSc i offentlig politikk? En Bachelor of Science i offentlig politikk er en grad designet for å utstyre fremtidige ledere med ferdigheter og kunnskaper for å løse offentlige problemer gjennom arbeid i private, offentlige og ideelle organisasjoner. Studentene undersøker ulike problemer som står over for nasjonene og verden, hvordan institusjoner er knyttet til hverandre, verktøy for å navigere konflikter med interesser og de ferdigheter som er nødvendige for å utvikle ideer til politikk.

I å forfølge en grad i offentlig politikk utvikler studentene forsknings-, analytiske og politiske skriveferdigheter som forbereder dem til suksess i den offentlige og private sektor.Disse ferdighetene gir også grunnlag for videre studier i et postgraduate program. Graduating med en offentlig grad åpner dører på flere arenaer, inkludert regjeringen, offentlige anliggender og politikk.

Fordi kostnaden for studieprogrammene kan variere basert på faktorer som kurskrav og studieland, er det viktig å sjekke med individuelle institusjoner for detaljer. Å kontakte opptakskontoret til en skole du er interessert i å delta er ofte et nyttig første skritt.

En grad i offentlig politikk utstyre studenter for en rekke stillinger. De med en konsentrasjon i verdenspolitikken kan finne arbeid innen nasjonal sikkerhet eller internasjonale relasjoner, som fungerer som analytiker eller ansatt i et internasjonalt selskap. Fokus på offentlig forvaltning kan gi muligheter for lederskap i lokal eller statslig regjering. Andre kan forfølge en karriere i politikken, rådføre seg med politikere, administrere kampanjer eller lobbyvirksomhet.

Å tjene en BSc i offentlig politikk gir en mulighet for nyutdannede til å bedre forstå og påvirke verden. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Utica University Online
Utica, USA

Med den elektroniske BS i straffesaker som spesialiserer seg på cyberkriminologi og -politikk, får du erfaring med teknologiprogrammer og verktøy som brukes til å forhindre og ... +

Med den elektroniske BS i straffesaker som spesialiserer seg på cyberkriminologi og -politikk, får du erfaring med teknologiprogrammer og verktøy som brukes til å forhindre og oppdage forekomst av svindel i ansikt til ansiktstransaksjoner, e-handel og e-handel . -
BSc
Deltid
3 år
Engelsk
Nettstudier