Filter
BSc
Pacing: Alle

På nett BScs i Markedsføringsstudier 2020

Å ha en bachelorgrad i en av en rekke disipliner hjelper studenter med den kunnskapen som er nødvendig for å oppsøke en karriere. Klasser som fokuserer på et valgt fagområde, kan sikre at studentene har grunnlaget for å bygge en karriere i bransjen de foretrekker.

De som vurderer en karriere i markedsføring har sannsynligvis spurt, hva er en online bachelor i markedsføring? Denne graden tar omtrent to til fire år å fullføre og gir studentene et sterkt fundament for markedsføring og relaterte forretningsapplikasjoner. Kursene studentene kan ta som de forfølge denne graden kan omfatte global markedsføring, markedsføringsprinsipper, grunnleggende salgsstyring, strategisk markedsføringsadministrasjon, forbrukeradferd, digital markedsføring, markedsundersøkelser, markedsføringsprinsipper og integrert markedsføringskommunikasjon.

Studenter som driver markedsføring, kan utvikle en rekke ytterligere ferdigheter som kan være gunstige når de er klare til å komme inn på arbeidsmarkedet.Slike ferdigheter kan inkludere forbedrede matematiske evner, bedre håndtering av tid og forbedret selvdisiplin.

En online markedsføring bachelor degree kan bli funnet på internasjonale skoler og de som er basert på hjemlandet. Studentene bør sørge for å undersøke de høyskolene som interesserer dem mest, og kontakte dem for mer informasjon siden kostnadene varierer mye.

Å jobbe med en karriere innen markedsføring kan gjøres i en rekke private og offentlige næringer. Eksempler er finans og næringsliv, oppstartsselskaper, helsevesen og vitenskap, utdanning og privat rådgivning. De som har en markedsføring bachelorgrad kan finne seg kvalifisert for jobbtitler som digital markedsføring spesialist; Markedsføringsleder; Fellesskap engasjement assosiert; Forretningsutvikling koordinator; Og hendelser, markedsføring og utviklingsleder.

Internasjonale og høgskoler tilbyr online grader i dette feltet for å hjelpe studentene med å få innsikt og kunnskap som er nødvendig for å jobbe mot en vellykket karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Markedsføringsstudier

Edhec Online

BSc Online, EDHECs online bachelor i digital markedsføring og innovasjon, gjør det mulig for unge fagfolk å akselerere sin karriereutvikling og støtte digital transformas ... [+]

Beste skoler På nett BScs i Markedsføringsstudier.

BSc Online, EDHECs online bachelor i digital markedsføring og innovasjon, gjør det mulig for unge fagfolk å akselerere sin karriereutvikling og støtte digital transformasjon av bedrifter gjennom fjernundervisning på høyt nivå.

Med den akademiske kompetansen til EDHEC og et personlig støttesystem, er BSc Online, EDHECs online bachelorgrad i digital markedsføring og innovasjon en unik læringserfaring som kombinerer effektivitet og innovasjon i tjeneste av din suksess.

Ønsker du?

Lær din fremtidige virksomhet på avstand og i ditt eget tempo, mens du fortsetter din nåværende aktivitetVær mer effektiv i jobben din, utvikle seg i din posisjon eller sprette på en ny profesjonell utfordring... [-]
Frankrike Île-de-France
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk