Filter
BSc
Pacing: Alle

Topp På nett BScs i Digital markedsføring 2019

En Bachelor of Science er en lavere grad som tar omtrent tre til fire år å fullføre. Et bachelorprogram kan hjelpe studenter med å få ny kunnskap og ferdigheter i sitt valgte felt, noe som kan føre til større faglige muligheter.

Hva er en online BSc i digital markedsføring? Dette faglige programmet gir studentene den kunnskapen de trenger for å designe og implementere markedsplaner for bedrifter. Kurs i dette programmet kan fokusere på sosiale medier, webanalyse, webdesign, merkevarebygging og global markedsføring for at studentene skal kunne jobbe i mange forskjellige markedsfelt. Med et nettbasert program er alle forelesninger, klassearbeid og diskusjoner vanligvis tilgjengelige for å se og få tilgang til internett og andre digitale formater. Dette gir studentene mulighet til å tjene sin grad uavhengig av deres travle timeplan.

Fullføre en bachelor i digital markedsføring kan hjelpe elevene lære å bruke ulike teknologiske verktøy og sosiale medier plattformer for å skape et delbart og unikt markedsføringsinnhold. Dette kan oversette til forbedrede ferdigheter i kommunikasjon, samarbeid og innovasjon, som alle kan være avgjørende for å sikre en karriere etter oppgradering.

Kostnaden for å oppnå en Bachelor of Science varierer avhengig av skolen og hvor lang tid det tar å fullføre programmet. Studentene forventes generelt å undersøke deres valgte program for å sikre at det stemmer overens med sine utdannings- og karrieremål.

Studenter som tjener denne grad har ofte talent, trening og teknologisk forståelse som trengs for å jobbe i reklame, PR, markedsundersøkelser og sosiale medier. Nyutdannede kan være i stand til å finne karrierer som digitale markedsføringsledere, sosiale medier, digitale strateger, online PR-ledere og søkemotoroptimalisering ledere.Studentene kan også ha mulighet til å jobbe for et markedsføringsfirma eller å ta en gründerrute og jobbe for seg selv.

Med et online BSc-program, kan det ikke begrense din evne til å videreutvikle din geografiske plassering. For å begynne å tjene din bachelorgrad i dag, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Digital markedsføring

Edhec Online

BSc Online, EDHECs online bachelor i digital markedsføring og innovasjon, gjør det mulig for unge fagfolk å akselerere sin karriereutvikling og støtte digital transformas ... [+]

Topp universiteter På nett BScs i Digital markedsføring.

BSc Online, EDHECs online bachelor i digital markedsføring og innovasjon, gjør det mulig for unge fagfolk å akselerere sin karriereutvikling og støtte digital transformasjon av bedrifter gjennom fjernundervisning på høyt nivå.

Med den akademiske kompetansen til EDHEC og et personlig støttesystem, er BSc Online, EDHECs online bachelorgrad i digital markedsføring og innovasjon en unik læringserfaring som kombinerer effektivitet og innovasjon i tjeneste av din suksess.

Ønsker du?

Lær din fremtidige virksomhet på avstand og i ditt eget tempo, mens du fortsetter din nåværende aktivitetVær mer effektiv i jobben din, utvikle seg i din posisjon eller sprette på en ny profesjonell utfordring... [-]
Frankrike Île-de-France
November 2019
Fransk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk