close

Filtre

Se resultater

På nett BScs i Bank og finans i Singapore 2021

Tjene en Bachelor of Science kan ta omtrent fire år, men fordelene med å få bedre ferdigheter kan vare livet ut. Mange skoler tilbyr også online eller deltid skolegang alternativer, slik at tjene en BSc kan være praktisk for studenter uavhengig av deres travle liv. Studenter som forfølge en finans og bank programmet vil ofte få en oversikt over økonomiske praksis og verdensøkonomien. Pro… Les mer

Tjene en Bachelor of Science kan ta omtrent fire år, men fordelene med å få bedre ferdigheter kan vare livet ut. Mange skoler tilbyr også online eller deltid skolegang alternativer, slik at tjene en BSc kan være praktisk for studenter uavhengig av deres travle liv.

Studenter som forfølge en finans og bank programmet vil ofte få en oversikt over økonomiske praksis og verdensøkonomien. Programmer vil variere, men de kan analysere økonomiske teorier, aktuelle trender i global økonomi og ulike finansieringsprinsipper.

Singapore, offisielt Republikken Singapore, er en sørøstasiatiske øya bystaten utenfor sørspissen av den malaysiske halvøy, 137 kilometer nord for ekvator. En rekke utenlandske universiteter, handelshøyskoler og spesialiserte institutter har også sette opp sine asiatiske studiesteder i Singapore. Singapore er en av de tryggeste storbyene i verden av nesten ethvert tiltak.

På nett BSc i Bank og finans i Singapore

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Kaplan Singapore
Singapore

Dette Degree-programmet kombinerer to fag i Banking and Finance og er egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen bank og finansiell tjenesteyting.

Dette Degree-programmet kombinerer to fag i Banking and Finance og er egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen bank og finansiell tjenesteyting. -
BSc BSc
Fulltid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre