close

Filtre

Se resultater

På nett BScs i Bank og finans 2021

En Bachelor of Science er en grad som er perfekt for studenter som ønsker å forbedre sine praktiske kunnskaper og arbeidserfaring. Motta en BSc kan hjelpe lede elevene til større personlige og faglige muligheter. Studenter som forfølge en finans og bank programmet vil ofte få en oversikt over økonomiske praksis og verdensøkonomien. Programmer vil variere, men de kan analysere økonomiske t… Les mer

En Bachelor of Science er en grad som er perfekt for studenter som ønsker å forbedre sine praktiske kunnskaper og arbeidserfaring. Motta en BSc kan hjelpe lede elevene til større personlige og faglige muligheter.

Studenter som forfølge en finans og bank programmet vil ofte få en oversikt over økonomiske praksis og verdensøkonomien. Programmer vil variere, men de kan analysere økonomiske teorier, aktuelle trender i global økonomi og ulike finansieringsprinsipper.

På nett BSc i Bank og finans

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Kaplan Singapore
Singapore

Dette Degree-programmet kombinerer to fag i Banking and Finance og er egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen bank og finansiell tjenesteyting.

Dette Degree-programmet kombinerer to fag i Banking and Finance og er egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen bank og finansiell tjenesteyting. -
BSc BSc
Fulltid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre