close

Filtre

Se resultater

På nett BScs i Bank og finans 2021 Asia

Tjene en Bachelor of Science kan ta omtrent fire år, men fordelene med å få bedre ferdigheter kan vare livet ut. Mange skoler tilbyr også online eller deltid skolegang alternativer, slik at tjene en BSc kan være praktisk for studenter uavhengig av deres travle liv. Klasser i finans og bank gi studentene kunnskap knyttet til hvordan finansmarkedene fungerer og hvordan finansinstitusjoner oper… Les mer

Tjene en Bachelor of Science kan ta omtrent fire år, men fordelene med å få bedre ferdigheter kan vare livet ut. Mange skoler tilbyr også online eller deltid skolegang alternativer, slik at tjene en BSc kan være praktisk for studenter uavhengig av deres travle liv.

Klasser i finans og bank gi studentene kunnskap knyttet til hvordan finansmarkedene fungerer og hvordan finansinstitusjoner operere. Klassene kan inkludere regnskap, statistikk, corporate finance, ledelsesmessige økonomi, kapitalforvaltning og finansiell tjenesteyting.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

BSc På nett i Bank og finans Asia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Kaplan Singapore
Singapore

Dette Degree-programmet kombinerer to fag i Banking and Finance og er egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen bank og finansiell tjenesteyting.

Dette Degree-programmet kombinerer to fag i Banking and Finance og er egnet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen bank og finansiell tjenesteyting. -
BSc BSc
Fulltid
Deltid
18 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre