Filter
BSc
Tyskland Pacing: Alle

Finn På nett BScs i Arkivfag i Tyskland 2019/2020

En Bachelor of Science er en fire-årig utdanning som kan oppnås gjennom høyskoler og universiteter. Tjene en lavere grad, for eksempel en BSc, kan hjelpe elevene øke arbeidserfaring og den kunnskapen de trenger for å finne en dyktig karriere med god kompensasjon.

Arkivfag er en gren av bibliotekets vitenskap som innebærer innsamling og bevaring av dokumenter for private eller offentlige selskaper. Arkivvitenskapsstudenter kan lære å bruke den nyeste teknologien til å lagre og katalogisere artikler i digitale og papirsamlinger.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

På nett BSc i Arkivfag i Tyskland

Les mer Minimér

1 Resultater i Arkivfag, Tyskland

Grader
Beliggenhet
Tyskland
Pacing
IUBH Fernstudium

Hvordan kan samspillet mellom mennesker og maskiner utformes og implementeres? Og med hvilke systemer kan vi lage, behandle, lagre og distribuere digitale medier? Dette e ... [+]

Bachelor Media Informatikk

Hvordan kan samspillet mellom mennesker og maskiner utformes og implementeres? Og med hvilke systemer kan vi lage, behandle, lagre og distribuere digitale medier? Dette er spørsmålene du behandler i Media Informatics Distance Learning. Målet med bachelorutdanningen er å trene deg innen datavitenskap, som er relevant for utforming og implementering av interaktive applikasjoner, applikasjoner og digitale medier. Uansett om du ikke har noen erfaring innen medieinformatikk, eller hvis du ønsker å utvide din eksisterende tekniske og metodiske kompetanse innen datavitenskap, digitale medier og mediasystemer: Etter oppgradering vil du kunne bevege deg trygt i IT og applikasjonsutvikling.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Tysk
Heltid studier
Deltid
36 - 72 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk