ONLINESTUDIES.NO

Beste skoler På nett BScs i Arkivfag 2019/2020 i Europa

Tjene en Bachelor of Science kan ta omtrent fire år, men fordelene med å få bedre ferdigheter kan vare livet ut. Mange skoler tilbyr også online eller deltid skolegang alternativer, slik at tjene en BSc kan være praktisk for studenter uavhengig av deres travle liv.

Arkivfag er et fagområde som diskuterer hvordan arkiver bygges og vedlikeholdes. Digital bevaring og forskning, dokumenthåndtering og bevaring er ofte dekket i denne typen program.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

BSc På nett i Arkivfag i Europa

1 Resultater i Arkivfag, Europa Filter

Bachelor Media Informatikk

IUBH Fernstudium
Nettstudier Heltid studier Deltid 36 - 72 måneder Åpen påmelding Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Hvordan kan samspillet mellom mennesker og maskiner utformes og implementeres? Og med hvilke systemer kan vi lage, behandle, lagre og distribuere digitale medier? Dette er spørsmålene du behandler i Media Informatics Distance Learning. Målet med bachelorutdanningen er å trene deg innen datavitenskap, som er relevant for utforming og implementering av interaktive applikasjoner, applikasjoner og digitale medier.