Filter
BSc
Europa Pacing: Alle

Beste skoler På nett BScs i Arkivfag 2019/2020 i Europa

Tjene en Bachelor of Science kan ta omtrent fire år, men fordelene med å få bedre ferdigheter kan vare livet ut. Mange skoler tilbyr også online eller deltid skolegang alternativer, slik at tjene en BSc kan være praktisk for studenter uavhengig av deres travle liv.

Arkivfag er et fagområde som diskuterer hvordan arkiver bygges og vedlikeholdes. Digital bevaring og forskning, dokumenthåndtering og bevaring er ofte dekket i denne typen program.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

BSc På nett i Arkivfag i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Arkivfag, Europa

Andre valg innen dette fagområdet:
IUBH Fernstudium

Hvordan kan samspillet mellom mennesker og maskiner utformes og implementeres? Og med hvilke systemer kan vi lage, behandle, lagre og distribuere digitale medier? Dette e ... [+]

Bachelor Media Informatikk

Hvordan kan samspillet mellom mennesker og maskiner utformes og implementeres? Og med hvilke systemer kan vi lage, behandle, lagre og distribuere digitale medier? Dette er spørsmålene du behandler i Media Informatics Distance Learning. Målet med bachelorutdanningen er å trene deg innen datavitenskap, som er relevant for utforming og implementering av interaktive applikasjoner, applikasjoner og digitale medier. Uansett om du ikke har noen erfaring innen medieinformatikk, eller hvis du ønsker å utvide din eksisterende tekniske og metodiske kompetanse innen datavitenskap, digitale medier og mediasystemer: Etter oppgradering vil du kunne bevege deg trygt i IT og applikasjonsutvikling.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Åpen påmelding
Tysk
Heltid studier
Deltid
36 - 72 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk