BIM Online Master

Generelt

Programbeskrivelse

Studer den beste BIM Master fra hvor du vil

  • Start: november 2019
  • Varighet: 12 måneder
  • Personaliserte veiledninger og sertifisert profesjonelt lærerstab
  • Du administrerer din egen timeplan. I tillegg live klasser fredag 15: 30-20: 30; Lørdager 9: 00-14: 00
  • 100% online; Ubegrenset tilgang til alt online innhold gjennom et virtuelt campus

Fortsett å vokse i din yrkeskarriere med en trening som skiller deg

I IDESIE trener vi fagpersoner som i tillegg til å mestre teknikken utvikler ferdigheter som lar dem orientere fremtiden mot ledelses- og styringsområder.

Den eneste masteren som forbereder deg til å bestå BSI-sertifiseringseksamen som refererer til profilen “Information Delivery Manager” og “Asset Information Manager”, i samsvar med ISO 19650. Du vil være den første til å vite de mest avanserte løsningene i BIM-miljøet. Vi tilbyr studentene nyskapende innhold som gir verdi til profilen deres ved å innlemme kunnskap som lar dem forutse fremtiden.

Online BIM Master gjør det mulig for studenten å delta i endringene som AEC-sektoren opplever på en smidig og fleksibel måte med samme nivå av faglig dyktighet som vårt MBIM-program i ansikt til ansikt-modus.

Gjennom en dynamisk metodikk som kombinerer video, praktiske øvelser, simuleringer, tutorials, konsultasjonsforum og egenvurderingsprøve med konsultasjon av dokumentasjon og støttemateriell kan studenten følge kursutviklingen tilpasse den til deres spesielle omstendigheter.128613_rsz_bruce-mars-8yg31xn4dsw-unsplash.jpg

Tilgang til et virtuelt campus

Studenten har tilgang på heltid til IDESIE Virtual Campus, og kan når som helst koble seg til og styre fremdriften på en personlig måte.

Levende klasser

I tillegg til Virtual Campus, har du tilgang til live-klasser på fredager og lørdager, og du kan delta og stille lærerens spørsmål

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

På slutten av IDESIE Online BIM Master vil du være forberedt på å være en BIM-sjef og du vil kunne jobbe i Arkitekturavdelingen for konstruksjon, design, ingeniørvirksomhet, byggefirmaer, samt arkitektur og designstudier.

Hvem bør delta

Våre programmer er rettet mot ingeniører og arkitekter i alle aldre som ønsker å fortsette å vokse i sin profesjonelle karriere og av en eller annen grunn ikke har tilgang til en ansikt til ansikt trening.

krav

Det er ikke nødvendig å ha tidligere datakunnskap for å realisere denne masteren, bortsett fra kontroll av Windows-operativsystem på brukernivå. Det anbefales å ha en base i språk og terminologi innen byggfeltet.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su corre ... Les mer

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su correcta ejecución hasta participar en los altos mandos de una empresa pionera. Minimér