close

Filtre

Se resultater

Beste skoler På nett BBAs på Madagaskar

Bachelor of Business Administration grader er tildelt til studenter som har fullført fire år igjen av skolegang og som har demonstrert kompetanse i sine kurs. BBA programmene er ideelt for studenter som ønsker å jobbe i økonomi og administrasjon, ledelse, handel og regnskap. Madagaskar samfunnet presenterer en unik blanding av asiatiske, afrikanske, europeiske og arabiske kulturer. Med flere… Les mer

Bachelor of Business Administration grader er tildelt til studenter som har fullført fire år igjen av skolegang og som har demonstrert kompetanse i sine kurs. BBA programmene er ideelt for studenter som ønsker å jobbe i økonomi og administrasjon, ledelse, handel og regnskap.

Madagaskar samfunnet presenterer en unik blanding av asiatiske, afrikanske, europeiske og arabiske kulturer. Med flere universiteter i landet, kan studenter fra hele verden nyte eksponering for mange språk og kulturer. I mellom klassene, kunne elevene nyte å utforske den vakre terrasserte rismarkene, frodig regnskog og tropiske strender.

På nett BBA på Madagaskar

Minimér
format_list_bulleted Filtre

BBA

MIBM Global Test SCHOOL
Antananarivo, Madagaskar

Vårt BBA-program er designet for å forbedre spekteret til en student som dekker hans / hennes grunnleggende forretningsaspekter.

Vårt BBA-program er designet for å forbedre spekteret til en student som dekker hans / hennes grunnleggende forretningsaspekter. -
BBA
Fulltid
3 år
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre