ONLINESTUDIES

På nett BBAs i Forretningsstudier i Tyskland 2020

Bachelor of Business Administration grader er tildelt til studenter som har fullført fire år igjen av skolegang og som har demonstrert kompetanse i sine kurs. BBA programmene er ideelt for studenter som ønsker å jobbe i økonomi og administrasjon, ledelse, handel og regnskap.

Studier i forretningsøkonomi gir en grunnleggende læring til studenter som vil jobbe i næringslivet. Studiene finnes på universiteter og handelshøyskoler over hele verden og studentene vil lære grunnleggende forretningsemner som for eksempel økonomi og ledelse. 

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

På nett BBA i Forretningsstudier i Tyskland

1 Resultater i Forretningsstudier, Tyskland, Fjernundervisning Filter

Executive BBA (EBBA)

EU Business School
BBA
okt. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) er et ettårig, to-semester intensivt program. Dette programmet er utviklet for å jobbe fagfolk i mellomstore eller ledende ...

Les mer