172 Online BA Programmer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Online BA Programmer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024Filter
    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Våre Business gradens nivå 4 gir deg en forankring i forretningsadministrasjon og en forståelse av den bredere konteksten av forretningspraksis. Nivå 5 og 6 lar deg utvikle en mer detaljert forståelse av forretningsadministrasjon og ledelse. Dette programmet gir en mulighet til å studere for BA (Hons) Business Administration ved hjelp av et fleksibelt og distribuert læringsmiljø som vil forbedre læringsopplevelsen din, da Robert Kennedy College tilbyr en skreddersydd serie moduler via fjernundervisning som innen en angitt tidsramme tillater studere i et tempo, sted og sted som passer deg. Etableringen av læringssett er medvirkende til å kjøre gjennom den reflekterende utøveren og er designet for å oppmuntre deg til å samhandle med andre deltakere, både formelt og uformelt, i å søke beste praksis og utfordre eksisterende praksis. Dette programmet drar stor nytte av internasjonaliteten fra rekruttering av studenter som deg selv, fra alle de bebodde kontinentene, og å kunne trekke på veiledere, velkvalifiserte innen sitt felt, fra hele verden. Lær på Sveits fremste private høyskole og fullfør studenter fra over 130 forskjellige land og fra University of Cumbria.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    På dette 100% online og deltid BA (Hons) Business and Marketing, vil du utforske et bredt spekter av viktige forretnings- og markedsføringstemaer og få viktige ferdigheter som du kan bruke i din nåværende rolle fra dag én. Ettersom forbrukermarkedet blir stadig mer overfylt med internasjonal handel som nå er vanlig, er det viktig for selskaper å skille seg ut fra konkurrentene. Gjennom denne online BA (Hons) virksomheten og markedsføringen vil du utvikle dine praktiske ferdigheter, forbedre din evne til å produsere effektiv markedskommunikasjon og lære å differensiere produkt- eller tjenestetilbudene dine.

    • Online United Kingdom

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Er du interessert i utdanning av barn mellom 3 og 12 år? Tenker du på å satse på en karriere innen utdanning eller bli lærer i grunnskolen? Denne graden vil gi deg et godt grunnlag for videre studier relevant for en rekke roller innen utdanning. Du vil utvikle din forståelse av politikk og praksis i grunnopplæringen, og få kunnskapen og ferdighetene som trengs for å samarbeide og rettferdig i en rekke settinger.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    27 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spansk, Portugisisk

    I en global og svært konkurransedyktig alder må selskapene sette seg fra hverandre og skaffe seg spesialiserte menneskelige ressurser. Dette behovet øker søket etter høyt kvalifiserte fagfolk med avansert markedsføringskunnskap, sterke ferdigheter i problemløsing og strategisk og kreativ tenkning. London School Of Design And Marketing s bachelor i markedsføring vil være et stort skritt i din karriere.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    30 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk, Engelsk, Portugisisk

    I en global og svært konkurransedyktig periode må selskapene skille seg fra seg og skaffe seg spesialiserte menneskelige ressurser. Dette behovet øker søket etter høyt kvalifiserte fagfolk med avansert markedsføringskunnskap, sterke problemløsningskompetanse og kreativ tenkning.

    • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Shetland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Kirkwall, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 4 more

    Fulltid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Historieelementet i denne graden vil tillate deg å undersøke, i detalj, sentrale temaer i historien fra middelalderen til i dag. Du vil ha muligheten til å analysere sosiale, kulturelle, økonomiske, politiske og demografiske endringer i Skottland, og dets forbindelser med Storbritannia, Europa og resten av verden.

    • Online United Kingdom

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Har du en lidenskap for business, reise og turisme? Å utvikle ferdigheter på profesjonelt nivå sammen med en forståelse av dynamikken i reiselivsnæringen kan få deg dit du ønsker å være. Dette kurset forbereder deg til å bli en effektiv leder i reiselivssektoren - men leverer også en rekke overførbare forretningsferdigheter.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Å studere Business Management på Management School hjelper deg ikke bare med å forstå hvordan en virksomhet fungerer generelt, men utvikler ferdighetene dine med fleksibilitet, problemløsningsevne, kommersiell bevissthet og kommunikasjon, alt høyt verdsatt av arbeidsgivere.

    • Hatfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Lower Hatfield Road, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Våre fjernundervisningskurs lar deg studere arkeologi uansett hvor i verden du bor. Kursene er utformet for å la deg enten studere på heltid eller for å passe studiene dine sammen med jobb og familieforpliktelser på en måte som fungerer for deg. Med våre kvalifikasjoner for fjernundervisning i arkeologi kan du lære alt om utøvelse av arkeologi og hvordan den kan brukes til å gi mening om millioner av år med menneskets historie.

    • Hatfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette nettkurset er ideelt hvis du vil ha en grad som kan føre til et bredt spekter av forretningskarrierer. Den følger tett vår tradisjonelle bedriftsadministrasjonsgrad, men gir deg fleksibiliteten til å lære fra hvor enn du er basert og passer til å studere rundt andre forpliktelser. I løpet av kurset lærer du prinsipper for regnskap, økonomi og markedsføring samt andre relevante forretningsmoduler som forbereder deg på en karriere innen virksomhet og ledelse. All undervisning og ressurser er online, og du vil ha mye støtte fra og interaksjon med veilederne dine.

    • Online United Kingdom

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne BA (Hons) regnskap og økonomi (påfyll) (online) (University of Derby) påfyllingsgrad gir deg en grundig forståelse av regnskap og forretningskonsepter. Det er ideelt hvis du vil være profesjonell regnskapsfører eller jobbe innen finanssektoren. Å ha god forståelse for regnskap og økonomi er imidlertid en fordel i ethvert yrke i dag.

    • Royal Docks, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Online

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Designet for å fostre kandidater med kognitive og anvendte ferdigheter for å være i stand til gjennom innovasjon å tilføre sin arbeidsgiver verdi, eller for å gjøre dem i stand til å innovere i sammenheng med egen virksomhet eller oppstart.

    • Middlesbrough, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Utvikle ferdigheter og kunnskap verdsatt av arbeidsgivere, og gi CVen din et løft med vårt innovative og fleksible nye BA (Hons) Business og Enterprise (Top-up) (Online) kurs som gjør at du kan fylle ut dine tidligere kvalifikasjoner (for eksempel yrkeskompetanse eller en HND / FdA eller tilsvarende) for å få full bachelorgrad - 100% online.