ONLINESTUDIES.NO

Topp På nett BAs i Markedsføringsstudier 2019/2020 i Nord-Amerika

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere.

Innen markedsføring er en dynamisk virksomhetsområde som er opptatt av tilfredsstillelse av folks ønsker og behov. Marketing studier kan lære enkeltpersoner hvordan å se ting fra perspektivet til forbrukeren og til å gjennomføre de riktige markedsføringsstrategier.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America ligger på kontinentet Nord-Amerika. Det er den tredje største land etter størrelse i verden. Den har en relativt kort historie sammenlignet med andre verdens nasjoner, har en av verdens 's største økonomier, og har en av verdens ' s mest forskjellige befolkningsgrupper.

BA På nett i Markedsføringsstudier i Nord-Amerika

2 Resultater i Markedsføringsstudier, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Arts i organisatorisk ledelse - Markedsføringskonsentrasjon

Benedictine University Online
Nettstudier Deltid 2 år September 2020 USA Lisle

Utforsk de sosiale og kulturelle aspektene av virksomheten og hvordan de påvirker organisatorisk effektivitet med online Bachelor of Arts i organisatorisk lederskap - Markedsføringskonsentrasjonsprogram.

Bachelor of Arts in Management - Markedsføringskonsentrasjon

Benedictine University Online
Nettstudier Deltid 2 år September 2020 USA Lisle

Markedsføringskonsentrasjonene dekker emner som forbrukeradferd, markedsføringsstrategier, internasjonal markedsføring og internettmarkedsføring.