Filter
BA
Nord-Amerika Pacing: Alle

Topp På nett BAs i Markedsføringsstudier 2019/2020 i Nord-Amerika

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere.

Innen markedsføring er en dynamisk virksomhetsområde som er opptatt av tilfredsstillelse av folks ønsker og behov. Marketing studier kan lære enkeltpersoner hvordan å se ting fra perspektivet til forbrukeren og til å gjennomføre de riktige markedsføringsstrategier.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America ligger på kontinentet Nord-Amerika. Det er den tredje største land etter størrelse i verden. Den har en relativt kort historie sammenlignet med andre verdens nasjoner, har en av verdens 's største økonomier, og har en av verdens ' s mest forskjellige befolkningsgrupper.

BA På nett i Markedsføringsstudier i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Markedsføringsstudier, Nord-Amerika, Fjernundervisning

Benedictine University Online

Utforsk de sosiale og kulturelle aspektene av virksomheten og hvordan de påvirker organisatorisk effektivitet med online Bachelor of Arts i organisatorisk lederskap - Mar ... [+]

Utforsk de sosiale og kulturelle aspektene av virksomheten og hvordan de påvirker organisatorisk effektivitet med online Bachelor of Arts i organisatorisk lederskap - Markedsføringskonsentrasjonsprogram. Benedictines onlineprogram lærer deg de viktigste ledende teknikker for å maksimere menneskelig kapital, samt teorier om organisatorisk oppførsel og lederskapsfunksjoner som gir resultater.

I dette programmet vil du studere:

Funksjonen og rollene til organisatoriske ledere i lokale og globale samfunn,De analytiske ferdighetene til å vurdere adferdsaspekter av grupper og organisasjoner,Motiverende faktorer for enkeltpersoner og grupper som kan forbedre ytelsen og øke jobbti... [-]
USA Lisle
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Benedictine University Online

Markedsføringskonsentrasjonene dekker emner som forbrukeradferd, markedsføringsstrategier, internasjonal markedsføring og internettmarkedsføring. ... [+]

Styrke ditt lederskap og fremdriftspotensial med online bachelor i kunst i ledelse fra Benedictine University. Online bachelorstudiet i Management er ideelt for forretningsfolk som ønsker å gå videre til lederroller, men vil ikke ofre sin personlige tid eller nåværende karriere. Online grad programmet gir deg en helhetlig forståelse av forretningsadministrasjon og operasjoner for å hjelpe deg å bli en mer effektiv leder.

Markedsføringskonsentrasjonene dekker emner som forbrukeradferd, markedsføringsstrategier, internasjonal markedsføring og internettmarkedsføring. Læreplanen er utformet for å sikre at kandidatene vet hvordan de skal nå en målgruppe og levere en effektiv corporate messaging strategi. De som ønsker å forstå hvordan folk bestemmer seg for å kjøpe, samt hvordan man kan utnytte den beslutningsprosessen for å øke salget, passer perfekt til markedsføringskonsentrasjonen.... [-]

USA Lisle
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk