Filter
BA
Nord-Amerika Pacing: Alle

Beste På nett BAs i Markedsføringsstudier 2019/2020 i Nord-Amerika

For å bedre jobbutsikter og lære mer spesialisert informasjon, mange studenter velger å tjene en lavere grad, for eksempel en Bachelor of Arts. Enkelte skoler tillater elevene å tjene en BA på en fleksibel timeplan gjennom online eller på deltid.

Studier i markedsføring og kommunikasjon åpner opp muligheter på tvers av alle bransjer, som alle organisasjoner trenger for å kommunisere med sine medarbeidere og kunder. Jobbsøkere utdannet innen markedsføring og kommunikasjon kan finne ledige stillinger på markedsføring firmaer samt store selskaper.

 

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

BA På nett i Markedsføringsstudier i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Markedsføringsstudier, Nord-Amerika, Fjernundervisning

Benedictine University Online

Utforsk de sosiale og kulturelle aspektene av virksomheten og hvordan de påvirker organisatorisk effektivitet med online Bachelor of Arts i organisatorisk lederskap - Mar ... [+]

Utforsk de sosiale og kulturelle aspektene av virksomheten og hvordan de påvirker organisatorisk effektivitet med online Bachelor of Arts i organisatorisk lederskap - Markedsføringskonsentrasjonsprogram. Benedictines onlineprogram lærer deg de viktigste ledende teknikker for å maksimere menneskelig kapital, samt teorier om organisatorisk oppførsel og lederskapsfunksjoner som gir resultater.

I dette programmet vil du studere:

Funksjonen og rollene til organisatoriske ledere i lokale og globale samfunn,De analytiske ferdighetene til å vurdere adferdsaspekter av grupper og organisasjoner,Motiverende faktorer for enkeltpersoner og grupper som kan forbedre ytelsen og øke jobbti... [-]
USA Lisle
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Benedictine University Online

Markedsføringskonsentrasjonene dekker emner som forbrukeradferd, markedsføringsstrategier, internasjonal markedsføring og internettmarkedsføring. ... [+]

Styrke ditt lederskap og fremdriftspotensial med online bachelor i kunst i ledelse fra Benedictine University. Online bachelorstudiet i Management er ideelt for forretningsfolk som ønsker å gå videre til lederroller, men vil ikke ofre sin personlige tid eller nåværende karriere. Online grad programmet gir deg en helhetlig forståelse av forretningsadministrasjon og operasjoner for å hjelpe deg å bli en mer effektiv leder.

Markedsføringskonsentrasjonene dekker emner som forbrukeradferd, markedsføringsstrategier, internasjonal markedsføring og internettmarkedsføring. Læreplanen er utformet for å sikre at kandidatene vet hvordan de skal nå en målgruppe og levere en effektiv corporate messaging strategi. De som ønsker å forstå hvordan folk bestemmer seg for å kjøpe, samt hvordan man kan utnytte den beslutningsprosessen for å øke salget, passer perfekt til markedsføringskonsentrasjonen.... [-]

USA Lisle
September 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk