På nett BAs i Logistikkledelse i Tyskland 2020

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere. Med typisk fokusert pensum, avhandling og utvekslingsprogram, de som deltar i logistikk lederprogrammer få kunnskap, erfaring og kvalifik… Les mer

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere.

Med typisk fokusert pensum, avhandling og utvekslingsprogram, de som deltar i logistikk lederprogrammer få kunnskap, erfaring og kvalifikasjoner som de trenger for å håndtere internasjonale forsyningskjeder. Den globale utdanning og praksis kan forberede studentene utenfor rammen av en generell forretningsplanen.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

På nett BA i Logistikkledelse i Tyskland

Minimér
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Tyskland

The Bachelor i Logistikk Management (BA) i fjernundervisning IUBH forbereder deg perfekt for de komplekse utfordringene i den globale handelen.

The Bachelor i Logistikk Management (BA) i fjernundervisning IUBH forbereder deg perfekt for de komplekse utfordringene i den globale handelen. -
BA
Heltid studier
Deltid
6 semestre
Tysk
Nettstudier