ONLINESTUDIES

På nett BAs i Kommunikasjonsdesign 2020 Europa

For å bedre jobbutsikter og lære mer spesialisert informasjon, mange studenter velger å tjene en lavere grad, for eksempel en Bachelor of Arts. Enkelte skoler tillater elevene å tjene en BA på en fleksibel timeplan gjennom online eller på deltid.

Kommunikasjonen design ekspert fokuserer på verktøy markedsføringstiltak for å påvirke forbrukernes atferd. Ofte omfatter dette ferdigheter som copywriting, art direction, grafisk design, kampanjehåndtering og nøye utvalg av mediekanaler for maksimal effekt.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

BA På nett i Kommunikasjonsdesign Europa

3 Resultater i Kommunikasjonsdesign, Europa Filter

BA kommunikasjonsdesign

University of Applied Sciences Europe
BA
BA
<
Heltid studier
<
7 semestre
Tysk
Campus
Nettstudier

Kommunikasjon er overalt. Plakater, bokomslag, magasiner, logoer, apper, grensesnitt, webdesign eller emballasjedesign. Hver dag møter vi hundrevis av visuelle meldinger. De a ...

Les mer

Medie- og kommunikasjonsdesign (BA)

Macromedia University of Applied Sciences
BA
BA
okt. 2020
<
Heltid studier
<
7 semestre
15 aug. 2020
Engelsk
Campus

Studere en Bachelor of Arts i medie- og kommunikasjonsdesign. Dette Design BA-programmet undervises i sin helhet på engelsk på vårt Macromedia-campus i Berlin, Tyskland.

Les mer

Bachelor Kommunikasjonsdesign

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid studier
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;72 måneder
Tysk
Nettstudier

Enten plakat, magasin, nettside, app eller utstilling står: Kommunikasjon foregår overalt i dag og til enhver tid. Kommunikasjonsdesignere har oppgaven å gjøre komplekse opply ...

Les mer