close

Filtre

Se resultater

På nett BAs i Idrettsledelse 2020

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere. Et kurs i sport management kan forberede studentene til stillinger i etablerte organisasjoner. Men det kan også gi studentene den nødven… Les mer

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere.

Et kurs i sport management kan forberede studentene til stillinger i etablerte organisasjoner. Men det kan også gi studentene den nødvendige erfaringen til slutt skape og etablere en vellykket sportsbransjen eller større foretak av sine egne.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

På nett BA i Idrettsledelse

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Tyskland

Har du bite i å snu treningsbransjen opp ned? Vi gjør deg klar - med vår innovative og varierte fjernundervisning innen treningsøkonomi. Ready? Go!

Har du bite i å snu treningsbransjen opp ned? Vi gjør deg klar - med vår innovative og varierte fjernundervisning innen treningsøkonomi. Ready? Go! -
BA
Fulltid
Deltid
36 måneder
Tysk
Nettstudier

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre