ONLINESTUDIES.NO

Se 121 På nett BAs

For å bedre jobbutsikter og lære mer spesialisert informasjon, mange studenter velger å tjene en lavere grad, for eksempel en Bachelor of Arts. Enkelte skoler tillater elevene å tjene en BA på en fleksibel timeplan gjennom online eller på deltid.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

BA På nett

121 Resultater i Master, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Design

London School of Design and Marketing (ES)
Nettstudier Heltid studier 30 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Design har aldri vært så viktig. Det er en del av vårt daglige liv fordi vi kan finne det i alle produktene vi bruker, nettstedene vi konsulterer eller programmene vi installerer på våre smarttelefoner.

Bachelor i Design (Hons)

London School Of Design And Marketing
Nettstudier Heltid studier 30 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Designet har aldri vært så viktig. Det er en del av vårt hverdag da vi kan snuble på det i hvert produkt vi bruker, nettsidene vi blader eller appene vi installerer på våre smarttelefoner. London School Of Design And Marketing s bachelor i design vil hjelpe deg med å bygge en karriere i den kreative verden og kanskje det løftet du trenger for å nå nye mål, frigjøre din kreative side og skape kraftige prosjekter som inspirerer og motiverer mennesker.

BA (Hons) Business (Markedsføring) (Top-Up)

Arden University
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 2 år Januar 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry + 1 fler

Arden University 's online BA (Hons) Business (Marketing) (Top-Up) vil utvikle en bred forståelse av de strategiske markedsføringsverktøyene og teoriene som er viktige for suksess.

Bachelor of Arts in Communications

Waldorf University
Nettstudier Deltid September 2020 USA Forest City

Waldorfs online kommunikasjonsgrad vil forberede deg på mange spennende stillinger innen kommunikasjonsindustrien ved å kombinere en liberal artsutdanning med spesifikke jobbferdigheter og service til det større samfunnet.

Online Bachelor of Arts i grafisk design

Kentucky Wesleyan College
Nettstudier September 2020 USA Owensboro

Bachelor of Arts i grafisk design online grad ferdigstillelse programmet er utformet for å møte den stadig økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk innen grafisk design og andre relaterte felt. Studenter i dette programmet fullfører en nødvendig kjerne av kunstkurs der grunnleggende prinsipper for kunst og design er studert. Etter å ha fullført tegning og grunnlagsdesign, starter studentene grafikkdesign som fokuserer på typografi, merkevarebygging, publisering, webdesign, animasjon og andre avanserte prosjekter.

Bachelor i biomedisinsk informatikk (online)

George Washington University School of Medicine & Health Sciences
Nettstudier Heltid studier Deltid 120 timer Mars 2020 USA Washington + 1 fler

Medisinsk informatikk er broen mellom menneskelig og datamaskin-interaksjoner i helsevesenet som forandrer måten helsepersonell samler inn og utnytter data for å forbedre patientsikkerhet, utfall og kvalitet. Nyutdannede fra GW Medical Informatics Programmet er godt forberedt på å utnytte sin kunnskap om elektroniske helsjournaler og databaser innen kliniske innstillinger.

BA (Hons) i Visual Communications

The Open College of the Arts
Nettstudier Deltid August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Barnsley

BA (Hons) Visuell kommunikasjon Kurset gir en tilgjengelig fjernundervisning erfaring som studentene oppfordres til å utvikle en følelse av visuell forespørsel, utvide sine horisonter, og begynner å finne en personlig kreativ stemme innenfor sin praksis. Emnet gir en tverrfaglig tilnærming til å studere gjennom hvilke studenter kan velge og utforske en bredde av fag, bevege seg mot spesialiteter i grafisk design, illustrasjon eller en kombinasjon av disse fagene.

BA (Hons) I Anvendt Forretning (Markedsføring)

Ducere Business School
Nettstudier Heltid studier 2 - 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea

Den elektroniske BA (Hons) Applied Business (Markedsføring) gir studentene et bredt grunnlag av ferdighetene som kreves for å trives som en markedsføringsleder i den moderne næringslivet.

BA (Hons) i markedsføring

London School of Planning and Management
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dagens svært utfordrende globale økonomien krever strategisk forståelse av markedsføring enn noen gang før. Med en slik dynamisk skiftende miljø kombinert med nye innovasjoner, må du være ekstremt dynamisk og nyskapende i strategising markedsføring planer.

Bachelor of Arts i teaterstudier (Hons) Online fulltid

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Nettstudier Heltid studier 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sidcup

Vårt lenge etablerte BA (Hons) Theatre Studies-programmet er levert av Online Learning, og er en ideell måte å studere for din grad fra hvor du er i verden. Vår nåværende kohort består av et virkelig globalt fellesskap av teaterfagfolk, skoleavhengige, lærere og teaterentusiaster som alle nyter fordelene ved å kunne balansere sine studier sammen med deres arbeid og familieforpliktelser.

BA (Hons) Virksomhet og ledelse

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 48 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Vår Business and Management Bachelor grad online gjør det mulig for studentene å utvikle sin kunnskap, ferdigheter og forståelse av strategiske og internasjonale dimensjoner av virksomheten og ledelsen. Kurset vil gi deg den nødvendige kompetansen til å kritisk evaluere forretningsmodeller og konsepter og bruke dem til virkelige situasjoner ...

Online BA (Hons) Musikk

Academy of Music & Sound Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 - 3 semestre August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 4 fler

Kurset er laget for å følge videre fra vår grunnskole i musikk

Online BA (Hons) Degree Photography (Topp opp)

Flexible Learning with Falmouth University
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Ives

Få tilgang til fotokompetanse i verdensklasse Universitetet i Falmouths fotografisk institutt er kjent for uten å måtte delta på campus-klasser med dette onlinefotograferingsopplæringskurset.

Bachelor of Arts in Psychology

California Southern University
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 6 år Åpen påmelding USA Costa Mesa + 1 fler

Kunnskap og ferdigheter gitt av CalSoutherns Bachelor of Arts in Psychology (BA) -programmet fremmer både personlig og profesjonell vekst. Du vil utvikle evnen til å kartlegge og syntetisere komplisert informasjon, finpusse dine kritiske resonnasjonsevner, og forbedre muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner når du studerer humaniora, matematikk og naturvitenskap.

BA (Hons) i bedriftsledelse (18 måneder)

London School Of International Business - LSIB
Nettstudier Deltid 18 - 24 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

BA (Hons) i Business Management-programmet gjenspeiler den skiftende virksomhetsverdenen og utstyrer deg kompetansen som trengs for å forstå virksomhet og ledelse i både nasjonal og global skala.