$close

Filtre

Se resultater

På nett BAs i Førskolelærerstudiet 2022

En online bachelor-grad tar typisk fire år eller mer å fullføre, avhengig av full eller deltidsstudie. Denne graden henvender seg til enkeltpersoner på avsidesliggende steder eller de som ser etter fleksibiliteten som online-klassene tilbyr. En Bachelor of Arts har konsentrert kurs samt generøse liberal arts kurs. Hva er en online BA i barndomsutdanning? Denne graden fokuserer på det vikti… Les mer

En online bachelor-grad tar typisk fire år eller mer å fullføre, avhengig av full eller deltidsstudie. Denne graden henvender seg til enkeltpersoner på avsidesliggende steder eller de som ser etter fleksibiliteten som online-klassene tilbyr. En Bachelor of Arts har konsentrert kurs samt generøse liberal arts kurs.

Hva er en online BA i barndomsutdanning? Denne graden fokuserer på det viktige feltet for barneutvikling, inkludert biologisk, atferdsmessig og sosial utvikling. Å tjene denne graden gjør at studentene kan være forberedt på å undervise barn i offentlige eller private skoleinnstillinger. Studentene som er interessert i dette feltet bør være klare til å ta kurs som instruksjonsdesign, møte behovene til spesialbehovsstudenter, undervisningsvitenskap, matematikk, lesing og mer.For personer som er interessert i å jobbe med små barn, er en online bachelorgrad i tidlig barndomsutdanning en fin måte å få den kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å kunne samhandle effektivt med og undervise i denne bestemte befolkningen.

Studenter som fullfører denne graden vil få verdifulle mellommenneskelige ferdigheter som gjør dem i stand til effektivt å kommunisere og påvirke den yngre befolkningen. I tillegg utarbeider denne graden elevene å bli vellykkede lærere og vil åpne mange karrieremuligheter i utdanning.

Kostnaden for å oppnå en bachelorgrad varierer avhengig av en rekke faktorer som skolen, programmets lengde, og spesielle kurstilbud eller seminarer. For detaljerte opplysninger, kontakt skolen du ønsker.

Nyutdannede fra dette programmet kan forvente en rekke karrieremuligheter i barnepass, utdanning, helsetjenester og mer.Fordi denne graden armer individer med kunnskap om barnutvikling og effektive læringsferdigheter, vil enkeltpersoner være forberedt på å håndtere stillinger, inkludert tidlig barndomslærer, læreradministrator, sosialarbeider, veileder og mange flere.

Tidlig barndomsutdanning er et givende felt for de individer som ønsker å ha en positiv innflytelse i yngre barns liv. For å finne ut hvordan du kan tjene din online bachelorgrad i dette feltet, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
PATTEN UNIVERSITY
Oakland, USA +1 Mer

The Psychology store utforsker flere perspektiver på mennesketankeprosesser og atferd, biologiske, atferdsmessige, kognitive, sosiokulturelle og utviklings.

The Psychology store utforsker flere perspektiver på mennesketankeprosesser og atferd, biologiske, atferdsmessige, kognitive, sosiokulturelle og utviklings. -
BA
Engelsk
Nettstudier