ONLINESTUDIES.NO

Søk På nett BAs i Europa 2019

En Bachelor of Arts er en lavere grad at studenter kan tjene i ca 3-4 år. Innhenting av en BA kan hjelpe elevene øke sine kunnskaper og ferdigheter, som kan føre til imponerende karrierer og personlige muligheter.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

BA i Europa På nett

82 Resultater i Master, Europa, Fjernundervisning Filter

BA (Hons) Business (Markedsføring) (CMI)

Arden University
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry + 1 fler

Markedsføring er en viktig del av en bedrift, ikke bare i å tiltrekke seg kunder, men i å gi intelligens til ledelsen for å støtte effektiv beslutningstaking og planlegging.

Bachelor of Arts i teaterstudier (Hons) Online fulltid

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Nettstudier Heltid studier 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sidcup

Vårt lenge etablerte BA (Hons) Theatre Studies-programmet er levert av Online Learning, og er en ideell måte å studere for din grad fra hvor du er i verden. Vår nåværende kohort består av et virkelig globalt fellesskap av teaterfagfolk, skoleavhengige, lærere og teaterentusiaster som alle nyter fordelene ved å kunne balansere sine studier sammen med deres arbeid og familieforpliktelser.

BA (Hons) I Anvendt Forretning (Ledelse)

Ducere Business School
Nettstudier Heltid studier 2 - 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea

Den elektroniske BA (Hons) Applied Business (Management) gir studentene den ferdigheter og forståelse som kreves for å utmerke seg som strategiske og operasjonelle ledere i det moderne forretningsmiljø.

Ba (Hons) i Business Management

London School of Planning and Management
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset er laget for å hjelpe deg med å få teoretiske innganger som deretter kan brukes til å øve. Kurset utvikler din innovative og dynamiske visjon som kreves i det virkelige forretningsmiljø.

BA (Hons) i kreativ kunst

The Open College of the Arts
Nettstudier Deltid August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Barnsley

Creative Arts Open Degree gir en unik mulighet for OCA-studenter til å oppfylle sitt kreative potensiale ved å studere to disipliner i dybde til gradnivå. Utviklingen av et nytt nivå seks program for denne graden gir en reell mulighet til å vokse i sin evne til å slå sammen to separate disipliner og skape en siste arbeidsgruppe, kontekstualisere dette arbeidet og utvikle forståelse for en profesjonell praksis.

Bachelor i Design (Hons)

London School Of Design And Marketing
Nettstudier Heltid studier 30 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Designet har aldri vært så viktig. Det er en del av vårt hverdag da vi kan snuble på det i hvert produkt vi bruker, nettsidene vi blader eller appene vi installerer på våre smarttelefoner. London School Of Design And Marketing s bachelor i design vil hjelpe deg med å bygge en karriere i den kreative verden og kanskje det løftet du trenger for å nå nye mål, frigjøre din kreative side og skape kraftige prosjekter som inspirerer og motiverer mennesker.

BA (Hons) Virksomhet og ledelse

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 48 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Vår Business and Management Bachelor grad online gjør det mulig for studentene å utvikle sin kunnskap, ferdigheter og forståelse av strategiske og internasjonale dimensjoner av virksomheten og ledelsen. Kurset vil gi deg den nødvendige kompetansen til å kritisk evaluere forretningsmodeller og konsepter og bruke dem til virkelige situasjoner ...

Bachelor of Design

London School of Design and Marketing (ES)
Nettstudier Heltid studier 30 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Design har aldri vært så viktig. Det er en del av vårt daglige liv fordi vi kan finne det i alle produktene vi bruker, nettstedene vi konsulterer eller programmene vi installerer på våre smarttelefoner.

Online BA (Hons) Degree Photography (Topp opp)

Flexible Learning with Falmouth University
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Ives

Få tilgang til fotokompetanse i verdensklasse Universitetet i Falmouths fotografisk institutt er kjent for uten å måtte delta på campus-klasser med dette onlinefotograferingsopplæringskurset.

BA (Hons) in Business Management (18 Months)

London School Of International Business - LSIB
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Online BA (Hons) Musikk

Academy of Music & Sound Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 - 3 semestre August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh Exeter Gateshead Glasgow Southampton + 5 fler

Kurset er laget for å følge videre fra vår grunnskole i musikk

BA (Hons) i næringsliv og næringsliv (topp-up)

Teesside University
Nettstudier Deltid September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Middlesbrough

Utvikle ferdigheter og kunnskap verdsatt av arbeidsgivere, og gi CVen din et løft med vårt innovative og fleksible nye BA (Hons) Business og Enterprise (Top-up) (Online) kurs som gjør at du kan fylle ut dine tidligere kvalifikasjoner (for eksempel yrkeskompetanse eller en HND / FdA eller tilsvarende) for å få full bachelorgrad - 100% online.

Bachelorutdanning for utdanning, rådgivning og personalutvikling

IUBH Fernstudium
Nettstudier Heltid studier Deltid 36 - 72 måneder Åpen påmelding Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Morgendagens kunnskap er ofte allerede foreldet i morgen, og betydningen av livslang læring øker med hver dag som går. Opplæringsutdannede fagfolk er derfor nødvendig i organisasjoner og bedrifter som kan bruke sin spesialkunnskap til å starte og følge voksenopplærings- og rådgivingsprosesser.

Bachelor International Business Communication (BA)

AKAD University
Nettstudier Deltid 36 - 48 måneder Åpen påmelding Tyskland Germany Online

Med AKAD studieprogrammet "International Business Communication" legger du grunnlaget for din karriere som ekspert i forretningsrelatert kommunikasjon. På grunn av sin tverrfaglige karakter kvalifiserer fjernundervisningsprogrammet deg for ulike fagområder.

Ba på engelsk og litteratur - fjernundervisning

University of Nicosia
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Kontakt skolen Kypros Nicosia + 1 fler

BA-programmet i engelsk språk og litteratur tar sikte på å gi vellykkede studenter med omfattende kunnskaper og ferdigheter som er relevante for en slik dobbel major, og for å hjelpe dem å oppnå sin spesialisering i lingvistikk og TEFL (undervisning i engelsk som fremmedspråk) eller i litteratur. Programmet konsentrerer seg derfor om tre kjerneområder: (a) Lingvistikk, ved å tilby en omfattende studie av hvordan språket generelt og spesielt engelsk egentlig virker, (b) TEFL, ved å tilby teoretiske og praktiske kurs i TEFL for å tillate elevene å forfølge karrierer i å lære engelsk, og (c) engelsk litteratur, ved å dekke de store forfatterne og problemene fra 1580 til i dag, og ved å tilby en detaljert studie av alle sjangere: poesi, drama og prosa.